SPORCU ÇOCUKLAR VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

SPOR 21.06.2018 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1927+ kez okundu.
 

SPORCU ÇOCUKLAR VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Mahmut Demirtaş, Seyhan İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan "Genciz, Sporcuyuz, Camideyiz" projesi kapsamında, Yeşilyuva Mahallesi Yeşil Çelebi Camii'nde, sporcu  çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.   Sporcu çocuklarla sohbet eden ve projeye katılımlarından dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, spor olgusunun sağlıklı nesiller yetişmesinde büyük önem taşıdığına dikkat çekti ve aynı zamanda öğrenci olan sporculara öğrenim hayatlarında da başarılar diledi.   Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu'nun da hazır bulunduğu etkinlikte, çocukların aileleri ve mahalle sakinleri ile görüşen ve mahalleye yönelik sorunları dinleyen Vali Demirtaş, dile getirilen hususların titizlikle takipçisi olacağını söyledi.   Projeyi gerçekleştiren Seyhan Müftülüğü görevlilerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş'ın Yeşilyuva Mahallesi ziyareti, vatandaşların ilgi ve duyarlılığından dolayı teşekkür etmeleriyle son buldu.  

Vali Mahmut Demirtaş, Seyhan İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan "Genciz, Sporcuyuz, Camideyiz" projesi kapsamında, Yeşilyuva Mahallesi Yeşil Çelebi Camii'nde, sporcu  çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

 

Sporcu çocuklarla sohbet eden ve projeye katılımlarından dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, spor olgusunun sağlıklı nesiller yetişmesinde büyük önem taşıdığına dikkat çekti ve aynı zamanda öğrenci olan sporculara öğrenim hayatlarında da başarılar diledi.

 

Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu'nun da hazır bulunduğu etkinlikte, çocukların aileleri ve mahalle sakinleri ile görüşen ve mahalleye yönelik sorunları dinleyen Vali Demirtaş, dile getirilen hususların titizlikle takipçisi olacağını söyledi.

 

Projeyi gerçekleştiren Seyhan Müftülüğü görevlilerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş'ın Yeşilyuva Mahallesi ziyareti, vatandaşların ilgi ve duyarlılığından dolayı teşekkür etmeleriyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.