: STK temsilcileri ve muhtarlarımız başımızın tacı olacak

SİYASET 03.10.2018 - 14:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1647+ kez okundu.
 

: STK temsilcileri ve muhtarlarımız başımızın tacı olacak

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Bizim sevk ve idaremizde STK temsilcilerinin, muhtarların, kanaat önderlerinin ve en küçük bireyin dahi önemi çok büyüktür. Kapıları kaldırıp bizimle direk iletişim kurmalarını sağlayacağız. ” dedi. Yaptığı seçim çalışmalarına Hak-İş sendikası Adana İl Başkanlığı ve kanaat önderi Ali Antepüzümü ziyaret ederek devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan projelerini anlatarak günümüzde yapılan yanlış siyaset üzerine fikir alışverişinde bulundu. DUVAR SİYASETİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIM Geçmişten günümüze yapılan ulaşılamaz siyasetçi anlayışını değiştireceğini söyleyen Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Genel olarak var olan bir duvar siyaseti ile toplumumuz karşı karşıya kalmıştır. Siyasi tercihler dönemlerinde kapıları ağzına kadar açık bırakanlarhasbelkaderseçildiğinde kapılarınıvatandaşa duvar haline getiriyorlar. Bizim siyasetimizde kapıları ortadan kaldıracağız. STK temsilcilerimiz, muhtarlarımız, kanaat önderleri hatta en küçük birey dahi bana kolaylıkla ulaşabilecekler. İstek ve taleplerini ivedilikle hayata geçireceğiz.” dedi. BİZ GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ Bir gönlü alabilmek kadar bir gönle dokunabilmenin önemine değinen Mahmut Tezcan “Genç yaşta siyasete atılmış bir kardeşiniz olarak hayatın bana öğrettiği en önemli düstur kalp kırmadan halkımızın gönlüne dokunmaktır. Vatandaşlarımıza hizmetkâr olmak için yola çıktım. Bizler sefer ile görevli olduğumuzun ve muzaffer olmanın yüce Hak Teâlâ’nın bir tecellisi olacağının bilincindeyiz. Yarış içinde asla değiliz. Tek derdim Adana’mıza hizmet üretmek ve Adana’mızı civar illerde yaşayan vatandaşların gıpta ile bakacağı bir metropol haline gelmesini sağlamaktır.” Diyerek Adana ile alakalı vizyonunu açıkladı. TAM DESTEK Hak-İş Sendikası Adana İl Başkanı Abdurrahman Yücel ve önemli kanaat önderlerinden Ali AntepüzümüAk Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan’ın kendilerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek başarı dileklerini ilettiler.

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Bizim sevk ve idaremizde STK temsilcilerinin, muhtarların, kanaat önderlerinin ve en küçük bireyin dahi önemi çok büyüktür. Kapıları kaldırıp bizimle direk iletişim kurmalarını sağlayacağız. ” dedi.

Yaptığı seçim çalışmalarına Hak-İş sendikası Adana İl Başkanlığı ve kanaat önderi Ali Antepüzümü ziyaret ederek devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan projelerini anlatarak günümüzde yapılan yanlış siyaset üzerine fikir alışverişinde bulundu.

DUVAR SİYASETİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIM

Geçmişten günümüze yapılan ulaşılamaz siyasetçi anlayışını değiştireceğini söyleyen Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Genel olarak var olan bir duvar siyaseti ile toplumumuz karşı karşıya kalmıştır. Siyasi tercihler dönemlerinde kapıları ağzına kadar açık bırakanlarhasbelkaderseçildiğinde kapılarınıvatandaşa duvar haline getiriyorlar. Bizim siyasetimizde kapıları ortadan kaldıracağız. STK temsilcilerimiz, muhtarlarımız, kanaat önderleri hatta en küçük birey dahi bana kolaylıkla ulaşabilecekler. İstek ve taleplerini ivedilikle hayata geçireceğiz.” dedi.

BİZ GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ

Bir gönlü alabilmek kadar bir gönle dokunabilmenin önemine değinen Mahmut Tezcan “Genç yaşta siyasete atılmış bir kardeşiniz olarak hayatın bana öğrettiği en önemli düstur kalp kırmadan halkımızın gönlüne dokunmaktır. Vatandaşlarımıza hizmetkâr olmak için yola çıktım. Bizler sefer ile görevli olduğumuzun ve muzaffer olmanın yüce Hak Teâlâ’nın bir tecellisi olacağının bilincindeyiz. Yarış içinde asla değiliz. Tek derdim Adana’mıza hizmet üretmek ve Adana’mızı civar illerde yaşayan vatandaşların gıpta ile bakacağı bir metropol haline gelmesini sağlamaktır.” Diyerek Adana ile alakalı vizyonunu açıkladı.

TAM DESTEK

Hak-İş Sendikası Adana İl Başkanı Abdurrahman Yücel ve önemli kanaat önderlerinden Ali AntepüzümüAk Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan’ın kendilerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek başarı dileklerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.