ŞU HAYDUT’UN YAPTIĞINA BAK!

GÜNDEM 07.11.2018 - 17:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1934+ kez okundu.
 

ŞU HAYDUT’UN YAPTIĞINA BAK!

Adana’da bir şehir eşkıyası, kadın sürücüye karşı küfürlü konuştuğu için kendisini uyaran genci kaskıyla vurarak hastanelik etti.
KÜFRETME DİYE UYARDI Olay, önceki gün öğle saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş mahallesi Atatürk caddesi Sular civarında yaşandı. İddialara göre, kuryelik yapan 23 yaşındaki Esat Tahiroğlu, kırmızı ışıkta durduğu sırada, otomobil sürücüsü bir kadına küfürlü sözler kullanarak hakaret eden motorsikletliyi, “Sen ne yapıyorsun, ayıp değil mi? diye uyardı. Ancak bu sırada motosikletli kişi, Tahiroğlu’na kaskıyla şiddetli şekilde vurdu. KASKLA VURUP KAÇTI Tahiroğlu, gözüne aldığı darbeyle acı içinde kıvranırken motorsiklet sürücüsü kaçtı. Kendisine küfür edilen kadın sürücü, kurye Esat Tahiroğlu’na yardım ederek hastaneye götürmek istedi. Ancak Tahiroğlu, çalıştığı işyerinin sahibiyle birlikte Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne gitmeyi seçti. Doktorlar, gencin göz çukurunda şiddetli darbeden dolayı ödem oluştuğunu ve sol kaşının açıldığını belirledi. CEZA ALMASINI İSTİYORUM Tahiroğlu, kendisine saldıran motorsiklet sürücüsünden şikayetçi oldu. Esat Tahiroğlu, “Bir kadına karşı hiç hoş olmayan sözler söylenmesi üzerine bu kişiyi uyarmak istedim. Ancak şiddete uğradım. Bir an önce yakalanarak gerekli cezayı almasını ümit ediyorum” dedi. Bu arada, kadın otomobil sürücüsünün eşi, Tahiroğlu’nu arayıp davranışından dolayı teşekkür edip geçmiş olsun dileklerini iletti.
Adana’da bir şehir eşkıyası, kadın sürücüye karşı küfürlü konuştuğu için kendisini uyaran genci kaskıyla vurarak hastanelik etti.

KÜFRETME DİYE UYARDI

Olay, önceki gün öğle saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş mahallesi Atatürk caddesi Sular civarında yaşandı. İddialara göre, kuryelik yapan 23 yaşındaki Esat Tahiroğlu, kırmızı ışıkta durduğu sırada, otomobil sürücüsü bir kadına küfürlü sözler kullanarak hakaret eden motorsikletliyi, “Sen ne yapıyorsun, ayıp değil mi? diye uyardı. Ancak bu sırada motosikletli kişi, Tahiroğlu’na kaskıyla şiddetli şekilde vurdu.

KASKLA VURUP KAÇTI

Tahiroğlu, gözüne aldığı darbeyle acı içinde kıvranırken motorsiklet sürücüsü kaçtı. Kendisine küfür edilen kadın sürücü, kurye Esat Tahiroğlu’na yardım ederek hastaneye götürmek istedi. Ancak Tahiroğlu, çalıştığı işyerinin sahibiyle birlikte Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne gitmeyi seçti. Doktorlar, gencin göz çukurunda şiddetli darbeden dolayı ödem oluştuğunu ve sol kaşının açıldığını belirledi.

CEZA ALMASINI İSTİYORUM

Tahiroğlu, kendisine saldıran motorsiklet sürücüsünden şikayetçi oldu. Esat Tahiroğlu, “Bir kadına karşı hiç hoş olmayan sözler söylenmesi üzerine bu kişiyi uyarmak istedim. Ancak şiddete uğradım. Bir an önce yakalanarak gerekli cezayı almasını ümit ediyorum” dedi. Bu arada, kadın otomobil sürücüsünün eşi, Tahiroğlu’nu arayıp davranışından dolayı teşekkür edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.