Sulama tesis ve yapıları işleri yaptırılacak

GÜNDEM 15.01.2021 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2088+ kez okundu.
 

Sulama tesis ve yapıları işleri yaptırılacak

  Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü’nce Hatay Yayladağı Sulaması (Aydınbahçe-Ayışığı-Çabala-Leylekli-Kulaç) İkmali yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.  Hatay Yayladağ ilçesinde yer alan Aydınbahçe, Ayışığı, Çabala, Leylekli ve Kulaç mahallelerinde olmak üzere 5 adet depolama tesisi ve bu tesislerden sulanan 42 ha sahanın sulama şebeke inşaatını kapsayan ihaleye son teklif verme tarih ve saati 17.02.2021 – 14.00 olarak belirlendi.  Detaylı bilgi için tıklayınız. https://www.ilan.gov.tr/ilan/727513/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/sulama-tesis-ve-yapilari-isleri-yaptirilacaktir

 

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü’nce Hatay Yayladağı Sulaması (Aydınbahçe-Ayışığı-Çabala-Leylekli-Kulaç) İkmali yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 
Hatay Yayladağ ilçesinde yer alan Aydınbahçe, Ayışığı, Çabala, Leylekli ve Kulaç mahallelerinde olmak üzere 5 adet depolama tesisi ve bu tesislerden sulanan 42 ha sahanın sulama şebeke inşaatını kapsayan ihaleye son teklif verme tarih ve saati 17.02.2021 – 14.00 olarak belirlendi. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.
https://www.ilan.gov.tr/ilan/727513/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/sulama-tesis-ve-yapilari-isleri-yaptirilacaktir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.