SÜLEYMAN SOYLU’YA DEMİRSPOR FORMASI

SPOR 15.11.2017 - 14:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2432+ kez okundu.
 

SÜLEYMAN SOYLU’YA DEMİRSPOR FORMASI

      Ankara’da Siyaset Bilimi eğitimi alan Demirspor eski yöneticisi Mehmet Gazioğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek üzerinde ismi yazılı Demirspor forması hediye etti. SIK SIK BEKLİYORUM Mehmet Gazioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Adana sevdiğimiz ve dostlarımız olan bir şehir. Adana’da yaptığın çalışmalardan haberim var ve senin gibi geleceği parlak gençlerimizi tanımaktan çok mutlu oluyorum ve sık sık bekliyorum” dedi. ADANA’YA DAVET ETTİ Mehmet Gazioğlu ise Demirspor ve Adana ile ilgili konularda bir saate yakın süren görüşme de Bakan Soylu’ya yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederek, “Değerli bakanımız öncelikle size tüm Adana’nın selamını getirdim.  Ayrıca uygun bir gününüzde Demirspor’un bir maçını izlemeye Adana’ya davet ediyorum” diye konuştu.     

 

 

 

Ankara’da Siyaset Bilimi eğitimi alan Demirspor eski yöneticisi Mehmet Gazioğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek üzerinde ismi yazılı Demirspor forması hediye etti.

SIK SIK BEKLİYORUM

Mehmet Gazioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Adana sevdiğimiz ve dostlarımız olan bir şehir. Adana’da yaptığın çalışmalardan haberim var ve senin gibi geleceği parlak gençlerimizi tanımaktan çok mutlu oluyorum ve sık sık bekliyorum” dedi.

ADANA’YA DAVET ETTİ

Mehmet Gazioğlu ise Demirspor ve Adana ile ilgili konularda bir saate yakın süren görüşme de Bakan Soylu’ya yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederek, “Değerli bakanımız öncelikle size tüm Adana’nın selamını getirdim.  Ayrıca uygun bir gününüzde Demirspor’un bir maçını izlemeye Adana’ya davet ediyorum” diye konuştu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.