SUNAY AKIN CEYHAN’A “GÖRÇEK”LERİ ANLATTI

GÜNDEM 20.11.2019 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1003+ kez okundu.
 

SUNAY AKIN CEYHAN’A “GÖRÇEK”LERİ ANLATTI

  Anlatı ustası Sunay Akın hayranlık uyandıran gösterisi Görçek ile Ceyhan’daydı. Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte tarihin içinde unutulmaya yüz tutmuş hikâyeleri gün yüzüne çıkaran ünlü yazar büyük ilgiyle karşılandı. Sunay Akın’ın gösterisini izlemek için Murat Göğebakan Kültür Merkezi’ne akın eden Ceyhanlılar salona sığmadı. Ceyhan Belediyesi Kültür Günleri etkinlikleri nedeniyle Ceyhan, kültür ve sanat dünyasının ünlü simalarının uğrak yeri haline geldi. Tarihsel gerçekleri kendine has üslubuyla anlatan ünlü yazar ve anlatı ustası Sunay Akın Ceyhan halkı tarafında yoğun ilgi ile karşılandı. Salonda ayakta kalan seyircilere kendi elleriyle sahnenin arkasındaki sandalyeleri taşıyıp oturtan Sunay Akın Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın seyirciler arasında oturmasını da takdirle karşıladı.     “Sakın Değişme Kadir, Hep Böyle Kal”     Sahneye çıkıp seyircileri selamlamasının ardından gözleri protokolde Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı arayan Sunay Akın; “ Biz en önde,  orta koltukta oturan siyasilere alışığız. Seni seyircinin arasında görmeyi beklemiyordum. Hep böyle kal, sakın değişme Kadir. Atatürk bu memleketi gençlere armağan etti. Gençliğin cinsiyeti yoktur. Bu memleket gençlerin ve kadınların omuzlarında yükselecek” sözleriyle şaşkınlığını ifade etti. Sunay Akın ile Görçek gösterisi; Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın Sunay Akın’a Çukurova’nın efsanesi Şahmeran rölyefi ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi. Sunay Akın gösteriden sonra salondan ayrılmayan herkesle tek tek fotoğraf çektirip sohbet etti.

 

Anlatı ustası Sunay Akın hayranlık uyandıran gösterisi Görçek ile Ceyhan’daydı. Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte tarihin içinde unutulmaya yüz tutmuş hikâyeleri gün yüzüne çıkaran ünlü yazar büyük ilgiyle karşılandı. Sunay Akın’ın gösterisini izlemek için Murat Göğebakan Kültür Merkezi’ne akın eden Ceyhanlılar salona sığmadı.

Ceyhan Belediyesi Kültür Günleri etkinlikleri nedeniyle Ceyhan, kültür ve sanat dünyasının ünlü simalarının uğrak yeri haline geldi. Tarihsel gerçekleri kendine has üslubuyla anlatan ünlü yazar ve anlatı ustası Sunay Akın Ceyhan halkı tarafında yoğun ilgi ile karşılandı. Salonda ayakta kalan seyircilere kendi elleriyle sahnenin arkasındaki sandalyeleri taşıyıp oturtan Sunay Akın Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın seyirciler arasında oturmasını da takdirle karşıladı.

 

 

“Sakın Değişme Kadir, Hep Böyle Kal”

 

 

Sahneye çıkıp seyircileri selamlamasının ardından gözleri protokolde Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı arayan Sunay Akın; “ Biz en önde,  orta koltukta oturan siyasilere alışığız. Seni seyircinin arasında görmeyi beklemiyordum. Hep böyle kal, sakın değişme Kadir. Atatürk bu memleketi gençlere armağan etti. Gençliğin cinsiyeti yoktur. Bu memleket gençlerin ve kadınların omuzlarında yükselecek” sözleriyle şaşkınlığını ifade etti.

Sunay Akın ile Görçek gösterisi; Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın Sunay Akın’a Çukurova’nın efsanesi Şahmeran rölyefi ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi. Sunay Akın gösteriden sonra salondan ayrılmayan herkesle tek tek fotoğraf çektirip sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.