Süper Amatör’ün ilk yarı lideri Kürkçülerspor oldu

SPOR 17.12.2019 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1482+ kez okundu.
 

Süper Amatör’ün ilk yarı lideri Kürkçülerspor oldu

  Süper Amatör Lig’in ilk yarısı tamamlandı. Kürkçüler 27 puanla ilk yarıyı lider tamamladı. Kürkçüler son karşılaşmada, Seyhan Belediyespor’u 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Kürkçüler, ligin 10 haftasında 9 galibiyet elde ederken tek mağlubiyeti ise kendi saha ve seyircisi önünde 2-0’lık skorla Karaisalıspor’dan aldı. Kürkçüler, bu karşılaşmalarda 32 gol atarken kendi kalesinde 12 gol gördü. Ligi ikinci sırada tamamlayan Hadırlıgücü, ilk yarıdaki maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Hadırlıgücü, 14 kez rakip takımın filelerini havalandırırken 8 gole engel olamadı. Ülkügücüspor ligi 3. sırada bitirdi. Karşılaşmalarda 6 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı, 23 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. Seyhan Belediyesi’nin desteği alarak Süper Amatör Lig’de top koşturan Seyhan Belediyespor ise ilk devrede istenilen performansı gösteremedi. 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Rakiplerine 23 gol atan Seyhan Belediyespor, kalesinde 11 gol gördü. Play-Off potasında yer alan Yüksel Gençlik, genç kadrosu ile geçen sene olduğu gibi bu sene de aynı potada performansını sürdürüyor. Yüksel Gençlik, 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Gol yollarında sıkıntı çeken Yüksel Gençlik, yalnızca 11 gol atıp, 8 gol yedi. İncirlikspor ile Akkapıspor ise küme düşme sınırında yer aldı. Sezonun ilk yarısında istenilen performansı gösteremeyen iki takımın ikinci yarı nasıl bir performans sergileyerek ligin dibinden çıkacakları merak ediliyor. İncirlikspor ile Akkapıspor’un 10 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetleri bulunuyor.

 

Süper Amatör Lig’in ilk yarısı tamamlandı. Kürkçüler 27 puanla ilk yarıyı lider tamamladı. Kürkçüler son karşılaşmada, Seyhan Belediyespor’u 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Kürkçüler, ligin 10 haftasında 9 galibiyet elde ederken tek mağlubiyeti ise kendi saha ve seyircisi önünde 2-0’lık skorla Karaisalıspor’dan aldı. Kürkçüler, bu karşılaşmalarda 32 gol atarken kendi kalesinde 12 gol gördü.

Ligi ikinci sırada tamamlayan Hadırlıgücü, ilk yarıdaki maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Hadırlıgücü, 14 kez rakip takımın filelerini havalandırırken 8 gole engel olamadı.

Ülkügücüspor ligi 3. sırada bitirdi. Karşılaşmalarda 6 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı, 23 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.

Seyhan Belediyesi’nin desteği alarak Süper Amatör Lig’de top koşturan Seyhan Belediyespor ise ilk devrede istenilen performansı gösteremedi. 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Rakiplerine 23 gol atan Seyhan Belediyespor, kalesinde 11 gol gördü.

Play-Off potasında yer alan Yüksel Gençlik, genç kadrosu ile geçen sene olduğu gibi bu sene de aynı potada performansını sürdürüyor. Yüksel Gençlik, 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Gol yollarında sıkıntı çeken Yüksel Gençlik, yalnızca 11 gol atıp, 8 gol yedi.

İncirlikspor ile Akkapıspor ise küme düşme sınırında yer aldı. Sezonun ilk yarısında istenilen performansı gösteremeyen iki takımın ikinci yarı nasıl bir performans sergileyerek ligin dibinden çıkacakları merak ediliyor.

İncirlikspor ile Akkapıspor’un 10 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.