SÜTAŞ MARKET ONLİNE PAZARDA!

31.03.2018 - 07:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1340+ kez okundu.
 

SÜTAŞ MARKET ONLİNE PAZARDA!

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor’da Sütaş’ın online satış marketi açıldı. Türkiye’de ilk kez bir online pazaryeri platformunda açılan Sütaş Market’te; başta süt, yoğurt, peynir, ayran ve tereyağı olmak üzere toplam 7 kategoride yaklaşık 100 farklı Sütaş lezzeti tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Üstelik hafta içi saat 17.00'den önce verilen siparişler, aynı gün hazırlanarak kargoya teslim ediliyor.
Kayıtlı kullanıcı sayısı 20 milyonu aşan ve aylık ortalama ziyaret sayısı 85* milyonu bulan Türkiye’nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, süt ve süt ürünlerinin lider markası Sütaş ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez bir online pazaryeri platformunda satış yapmaya başlayan şirketin doğal ve lezzetli ürünleri, GittiGidiyor müşterisiyle buluşuyor.   Sütaş Market’in platformlarında mağaza açmasını değerlendiren GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, “GittiGidiyor’da süpermarket kategorisinin 2017 yılında büyüme oranı yüzde 61’e ulaşmış durumda. Tüketicilerin bu kategoride de online alışveriş yapma alışkanlıkları her geçen gün artıyor. Biz de tüketicilerimizi her kategoride olduğu gibi gıda ürünleri kategorisinde de hem kaliteli hem de çeşitliliği bol ürünlerle buluşturmayı son derece önemsiyoruz. Bu anlamda Sütaş gibi Türkiye’de süt ve süt ürünleri denince akla ilk gelen markalardan biriyle yaptığımız işbirliğinin hem Sütaş hem de platformumuz açısından olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyoruz. GittiGidiyor olarak Sütaş’ın ürünlerinin platformumuzda bulunmasından dolayı çok mutluyuz” dedi.    ”Online pazaryerleri daha fazla tüketiciye ulaşabilmek için büyük fayda sağlıyor” Sütaş E-ticaret ve Omnikanal Yöneticisi Ufuk Yılmaz da GittiGidiyor ile yaptıkları işbirliğiyle ilgili, “Sütaş Market adıyla 2010 yılından bu yana ürünlerimizin satışını kendi e-ticaret kanalımız üzerinden online platformda da yapıyoruz. Ancak ilk kez GittiGidiyor ile yaptığımız işbirliği sayesinde bir online pazaryerinde satışlarımıza başladık. Markaların daha fazla tüketiciye ulaşabilmeleri ve fark yaratan hizmetlerini gösterebilmeleri açısından online pazaryerlerinin büyük faydası olduğunu düşünüyoruz. Sütaş, bütün ürünlerinin sofraya ulaşana kadar geçirdiği sürecin her bir aşamasını adım adım denetliyor ve titizlikle yönetiyor. Online satış platformlarından satın alınan ürünün tüketiciye soğuk zincir kırılmadan ulaştırılması çok önemli. Bu operasyonu takip etmek ve yönetmek için iyi bir altyapı ve bilgi birikimi gerekiyor. GittiGidiyor ile yaptığımız işbirliği sayesinde milyonlarca tüketicimizin güvenli bir alışveriş platformu üzerinden ürünlerimize kolaylıkla erişebileceği için çok mutluyuz” diye konuştu.   Hafta içi saat 17.00’den önce verilen siparişlerde aynı gün kargoya teslim fırsatı GittiGidiyor’da açılan Sütaş Market’te; başta süt, yoğurt, peynir, ayran ve tereyağı olmak üzere toplam 7 kategoride yaklaşık 100 farklı Sütaş lezzeti tüketicinin beğenisine sunuluyor. Soğuk zincir bozulmadan, taptaze ve güvenli bir şekilde ulaşımı sağlanan gönderimler için Sütaş’ın buz aküleri içeren ısı yalıtımlı ve darbelere karşı dayanıklı özel kutuları kullanılıyor. Hafta içi saat 17.00'den önce verilen siparişler ise aynı gün hazırlanarak kargoya teslim ediliyor. Sütaş Market’in GittiGidiyor’da satışa çıkan ürünlerine https://www.gittigidiyor.com/cadde/sutasmarket adresinden ulaşılabiliyor.
Türkiye’nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor’da Sütaş’ın online satış marketi açıldı. Türkiye’de ilk kez bir online pazaryeri platformunda açılan Sütaş Market’te; başta süt, yoğurt, peynir, ayran ve tereyağı olmak üzere toplam 7 kategoride yaklaşık 100 farklı Sütaş lezzeti tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Üstelik hafta içi saat 17.00'den önce verilen siparişler, aynı gün hazırlanarak kargoya teslim ediliyor.

Kayıtlı kullanıcı sayısı 20 milyonu aşan ve aylık ortalama ziyaret sayısı 85* milyonu bulan Türkiye’nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, süt ve süt ürünlerinin lider markası Sütaş ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez bir online pazaryeri platformunda satış yapmaya başlayan şirketin doğal ve lezzetli ürünleri, GittiGidiyor müşterisiyle buluşuyor.

 

Sütaş Market’in platformlarında mağaza açmasını değerlendiren GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, “GittiGidiyor’da süpermarket kategorisinin 2017 yılında büyüme oranı yüzde 61’e ulaşmış durumda. Tüketicilerin bu kategoride de online alışveriş yapma alışkanlıkları her geçen gün artıyor. Biz de tüketicilerimizi her kategoride olduğu gibi gıda ürünleri kategorisinde de hem kaliteli hem de çeşitliliği bol ürünlerle buluşturmayı son derece önemsiyoruz. Bu anlamda Sütaş gibi Türkiye’de süt ve süt ürünleri denince akla ilk gelen markalardan biriyle yaptığımız işbirliğinin hem Sütaş hem de platformumuz açısından olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyoruz. GittiGidiyor olarak Sütaş’ın ürünlerinin platformumuzda bulunmasından dolayı çok mutluyuz” dedi. 

 

”Online pazaryerleri daha fazla tüketiciye ulaşabilmek için büyük fayda sağlıyor”

Sütaş E-ticaret ve Omnikanal Yöneticisi Ufuk Yılmaz da GittiGidiyor ile yaptıkları işbirliğiyle ilgili, “Sütaş Market adıyla 2010 yılından bu yana ürünlerimizin satışını kendi e-ticaret kanalımız üzerinden online platformda da yapıyoruz. Ancak ilk kez GittiGidiyor ile yaptığımız işbirliği sayesinde bir online pazaryerinde satışlarımıza başladık. Markaların daha fazla tüketiciye ulaşabilmeleri ve fark yaratan hizmetlerini gösterebilmeleri açısından online pazaryerlerinin büyük faydası olduğunu düşünüyoruz. Sütaş, bütün ürünlerinin sofraya ulaşana kadar geçirdiği sürecin her bir aşamasını adım adım denetliyor ve titizlikle yönetiyor. Online satış platformlarından satın alınan ürünün tüketiciye soğuk zincir kırılmadan ulaştırılması çok önemli. Bu operasyonu takip etmek ve yönetmek için iyi bir altyapı ve bilgi birikimi gerekiyor. GittiGidiyor ile yaptığımız işbirliği sayesinde milyonlarca tüketicimizin güvenli bir alışveriş platformu üzerinden ürünlerimize kolaylıkla erişebileceği için çok mutluyuz” diye konuştu.

 

Hafta içi saat 17.00’den önce verilen siparişlerde aynı gün kargoya teslim fırsatı

GittiGidiyor’da açılan Sütaş Market’te; başta süt, yoğurt, peynir, ayran ve tereyağı olmak üzere toplam 7 kategoride yaklaşık 100 farklı Sütaş lezzeti tüketicinin beğenisine sunuluyor. Soğuk zincir bozulmadan, taptaze ve güvenli bir şekilde ulaşımı sağlanan gönderimler için Sütaş’ın buz aküleri içeren ısı yalıtımlı ve darbelere karşı dayanıklı özel kutuları kullanılıyor. Hafta içi saat 17.00'den önce verilen siparişler ise aynı gün hazırlanarak kargoya teslim ediliyor. Sütaş Market’in GittiGidiyor’da satışa çıkan ürünlerine https://www.gittigidiyor.com/cadde/sutasmarket adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.