TIR KASASINDA 109 KİLO EROİN BULUNDU, ŞOFÖRÜN HABERİ YOKMUŞ!

06.09.2017 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1719+ kez okundu.
 

TIR KASASINDA 109 KİLO EROİN BULUNDU, ŞOFÖRÜN HABERİ YOKMUŞ!

Polis, İncirlik kontrol noktasında durdurduğu bir tırın yakıt tankında 109 kilo uyuşturucu ele geçirdi. Tır şoförü kendini böyle savundu:
Adana'da, bir tırda piyasa değeri 7,5 milyon lirayı bulan 109 kilo 204 gram eroin ele geçirildi, polis, 2 kişiyi gözaltına aldı. Şoför kendini, “Valla haberim yok” diye savundu.  YAKIT DEPOSUNA KOYMUŞLAR! Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sarıçam ilçesindeki  İncirlik park alanında şüphe üzerine Doğu illerinden gelen tırda dedektör köpeklerle arama yaptı. Narkotik köpekleri, Pars ile Oscar, yakıt tankına tepki verince polis deponun içinde paketlenmiş halde uyuşturucu buldu.  UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ Tır sürücü Arif E. ile yanındaki Cengiz Y. gözaltına alındı. Sürücü Arif A., uyuşturucudan haberi olmadığını, yanındaki Cengiz Y. ise Gaziantep'te tıra bindiğini yolcu olduğunu bir şeyden haberi olmadığını ileri sürdü.  Emniyet müdürü Selami Yıldız, uyuşturucuyla mücadelenin önemli olduğuna dikkat çekerek, bunu kararlı şekilde sürdüreceklerini anlattı.  ÇAY İÇTİ, SOHBET ETTİ  Bu arada, Emniyet müdürü Yıldız, genellikle adı sokak eylemleri ile bilinen merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs ile Anadolu mahallelerini gezip Çukurova caddesi üzerindeki kahvehanede, vatandaşlarla sohbet edip çay içti.
Polis, İncirlik kontrol noktasında durdurduğu bir tırın yakıt tankında 109 kilo uyuşturucu ele geçirdi. Tır şoförü kendini böyle savundu:

Adana'da, bir tırda piyasa değeri 7,5 milyon lirayı bulan 109 kilo 204 gram eroin ele geçirildi, polis, 2 kişiyi gözaltına aldı. Şoför kendini, “Valla haberim yok” diye savundu. 

YAKIT DEPOSUNA KOYMUŞLAR!
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sarıçam ilçesindeki  İncirlik park alanında şüphe üzerine Doğu illerinden gelen tırda dedektör köpeklerle arama yaptı. Narkotik köpekleri, Pars ile Oscar, yakıt tankına tepki verince polis deponun içinde paketlenmiş halde uyuşturucu buldu. 
UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ
Tır sürücü Arif E. ile yanındaki Cengiz Y. gözaltına alındı. Sürücü Arif A., uyuşturucudan haberi olmadığını, yanındaki Cengiz Y. ise Gaziantep'te tıra bindiğini yolcu olduğunu bir şeyden haberi olmadığını ileri sürdü.  Emniyet müdürü Selami Yıldız, uyuşturucuyla mücadelenin önemli olduğuna dikkat çekerek, bunu kararlı şekilde sürdüreceklerini anlattı. 
ÇAY İÇTİ, SOHBET ETTİ 
Bu arada, Emniyet müdürü Yıldız, genellikle adı sokak eylemleri ile bilinen merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs ile Anadolu mahallelerini gezip Çukurova caddesi üzerindeki kahvehanede, vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.