Takımlar Şampiyonası’nda Adana’ya 2 kupa

SPOR 25.05.2018 - 10:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1649+ kez okundu.
 

Takımlar Şampiyonası’nda Adana’ya 2 kupa

Antalya’da bu yıl rekor katılımla gerçekleşen Türkiye Senyörler Takım Şampiyonası’nda Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) 2 ikincilik kupası elde etti.
Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) 7-12 Mayıs tarihlerinde Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki Ali Bey Club kortlarında düzenlediği 13’üncü Türkiye Takımlar Şampiyonası’nda 34 kulüpten 160 takım mücadele etti. 14 kategoride 834 oyuncunun katıldığı şampiyonada altı gün boyunca yaklaşık 1500 maç oynandı. Türkiye’deki ünlü kulüplerden takımların şampiyonluk için yarıştığı turnuvada ATDSK’nın Erkekler 35+ ve Erkekler 40+ takımları ikinci oldular. Çifte kupayı Adana’ya kazandıran takımlardan ATDSK Erkekler 35+ Takımı’nda Kulüp Başkanı Ali Refah Keskin, Nasrettin Yıldız, Mehmet Şimşek, Ferhat Akkaya, Can Akkoyun, Yusuf Boğa ve Kemal Coşkun, ATDSK Erkekler 40+ Takımı’nda ise Özkan Çetin, Umut Yurtoğlu, Serkan Avcı, Ercan Zorlu, Cuma Durgun, Macit Özen ve Cengiz Tan mücadele ettiler. Turnuvanın kupa töreninde konuşan TTF Başkanı Cengiz Durmuş, rekor katılımın ülke tenisi açısından sevindirici olduğunu, senyörlerin daha iyi şartlarda tenis oynamaları için çaba harcadıklarını, yeni oyuncuların sisteme katılması noktasında yeni projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.   Kulüpler açısından büyük prestiji bulunan şampiyonadan 2 kupayla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Kulüplerin her yıl bir an önce gelmesi için sabırsızlıkla bekledikleri Takımlar Şampiyonası’nda sıcak altında, her gün 3 tekler ve 2 çiftler maçı gerçekleştirerek gruplarında birinci olan, ardından final maçlarında da aynı performansı göstererek finale kadar yükselme başarısı gösteren ve ikincilik kupasıyla şampiyonayı tamamlayan her iki takımımızı, bunun yanı sıra bu turnuvaya katılıp, Adana’yı çok iyi şekilde temsil eden kulübümüz sporcularını kutluyorum” dedi.
Antalya’da bu yıl rekor katılımla gerçekleşen Türkiye Senyörler Takım Şampiyonası’nda Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) 2 ikincilik kupası elde etti.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) 7-12 Mayıs tarihlerinde Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki Ali Bey Club kortlarında düzenlediği 13’üncü Türkiye Takımlar Şampiyonası’nda 34 kulüpten 160 takım mücadele etti. 14 kategoride 834 oyuncunun katıldığı şampiyonada altı gün boyunca yaklaşık 1500 maç oynandı. Türkiye’deki ünlü kulüplerden takımların şampiyonluk için yarıştığı turnuvada ATDSK’nın Erkekler 35+ ve Erkekler 40+ takımları ikinci oldular. Çifte kupayı Adana’ya kazandıran takımlardan ATDSK Erkekler 35+ Takımı’nda Kulüp Başkanı Ali Refah Keskin, Nasrettin Yıldız, Mehmet Şimşek, Ferhat Akkaya, Can Akkoyun, Yusuf Boğa ve Kemal Coşkun, ATDSK Erkekler 40+ Takımı’nda ise Özkan Çetin, Umut Yurtoğlu, Serkan Avcı, Ercan Zorlu, Cuma Durgun, Macit Özen ve Cengiz Tan mücadele ettiler. Turnuvanın kupa töreninde konuşan TTF Başkanı Cengiz Durmuş, rekor katılımın ülke tenisi açısından sevindirici olduğunu, senyörlerin daha iyi şartlarda tenis oynamaları için çaba harcadıklarını, yeni oyuncuların sisteme katılması noktasında yeni projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

 

Kulüpler açısından büyük prestiji bulunan şampiyonadan 2 kupayla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Kulüplerin her yıl bir an önce gelmesi için sabırsızlıkla bekledikleri Takımlar Şampiyonası’nda sıcak altında, her gün 3 tekler ve 2 çiftler maçı gerçekleştirerek gruplarında birinci olan, ardından final maçlarında da aynı performansı göstererek finale kadar yükselme başarısı gösteren ve ikincilik kupasıyla şampiyonayı tamamlayan her iki takımımızı, bunun yanı sıra bu turnuvaya katılıp, Adana’yı çok iyi şekilde temsil eden kulübümüz sporcularını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.