TALİH KUŞU KİME KONACAK!

GÜNDEM 04.12.2017 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1128+ kez okundu.
 

TALİH KUŞU KİME KONACAK!

  Milli Piyango, tarihinin en büyük ikramiyesini şayet tam bilete çıkarsa yılbaşı özel çelişinde verecek. Dile kolay; tam 61 milyon TL’nin sahibi olmak isteyenler Milli Piyango bayilerine koşuyor.  “TALİH ADANA’YA GÜLSÜN” Adana’da 30 yıldan bu yana Milli Piyango bayisi olan Yunis Öncebe, bugüne kadar birçok kişinin yüzünü güldürdüğünü söyledi. Öncebe, yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon TL’lik ikramiyenin sahibini bulacağını belirterek, tam bileti 60, yarım bileti 30, çeyrek bileti ise 15 liradan sattıklarını söyledi. Bilet alacakların genellikle ayın 15’inden sonrasını tercih ettiklerini anlatan Öncebe, “Bakalım kimin yüzü gülecek. Talihin Adana’ya gülmesini isterim” dedi.  BEYAZ GÜVERCİNLE MÜŞTERİ BEKLİYOR  Bu arada, Alimünif Yeğenağa caddesinde milli piyango satan bir bayi, beyaz bir güvercinle müşteri bekliyor. Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi ise 10 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye dağıtacak. İkramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre, en az 5 kişi yeni yıla milyoner girebilecek.

 

Milli Piyango, tarihinin en büyük ikramiyesini şayet tam bilete çıkarsa yılbaşı özel çelişinde verecek. Dile kolay; tam 61 milyon TL’nin sahibi olmak isteyenler Milli Piyango bayilerine koşuyor. 
“TALİH ADANA’YA GÜLSÜN”
Adana’da 30 yıldan bu yana Milli Piyango bayisi olan Yunis Öncebe, bugüne kadar birçok kişinin yüzünü güldürdüğünü söyledi. Öncebe, yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon TL’lik ikramiyenin sahibini bulacağını belirterek, tam bileti 60, yarım bileti 30, çeyrek bileti ise 15 liradan sattıklarını söyledi. Bilet alacakların genellikle ayın 15’inden sonrasını tercih ettiklerini anlatan Öncebe, “Bakalım kimin yüzü gülecek. Talihin Adana’ya gülmesini isterim” dedi. 
BEYAZ GÜVERCİNLE MÜŞTERİ BEKLİYOR 
Bu arada, Alimünif Yeğenağa caddesinde milli piyango satan bir bayi, beyaz bir güvercinle müşteri bekliyor. Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi ise 10 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye dağıtacak. İkramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre, en az 5 kişi yeni yıla milyoner girebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.