TAMER DAĞLI: “MİLLETİN PARTİSİ OLDUK”

SİYASET 14.08.2017 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1347+ kez okundu.
 

TAMER DAĞLI: “MİLLETİN PARTİSİ OLDUK”

  AK Parti MKYK Üyesi, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, partinin kuruluşunun 16. yılı kutlama mesajı yayınladı.  AK Partinin Milletin Partisi olduğunun altını çizdi. 16 yıl önce Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde  kurulan AK Parti'nin, 10 milyondan fazla üyesiyle dünyanın en büyük siyasi organizasyonlarından, en güçlü siyasi teşkilatlarından biri haline geldiğini söyledi. Dağlı konuşmasına şöyle devam etti. “2001'de AK Parti kurulurken Türkiye adeta bir fetret dönemi yaşıyordu. O yıllarda Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözleri ile başlayan kutlu yürüyüş bugün 16 yaşında. Geriye dönüp baktığımızda o günden sonra hiçbir şeyin gerçekten de eskisi gibi olmadığını görüyoruz. Türk milleti Cumhuriyet tarihi boyunca hasretini çektiği siyasi temsile kavuşmuş, milli irade vesayet odaklarından kurtulmuştur.  Bu millet 14 Ağustos 2014'te yüzde 52,5'le bir Cumhurbaşkanı seçti, 1 Kasım'da yüzde 49,5'le 4 yıllık bir istikrar döneminin önünü açtı. Ancak kirli eller durmadı, daha önce denedikleri kumpasları, tuzakları daha büyük bir şekilde tekrar harekete geçirdiler. 15 Temmuz’da FETÖ denilen bir şebeke, bir çete, devletimizin her yerine sirayet etmeye çalışan bir suç örgütünü bir düğmeye basarak harekete geçirdiler ama hesap edemedikleri bir şey vardı, bütün bir milletin yumruk olduğunu, bütün bir AK Parti kadrosunun omuz omuza olduğunu hesap edemediler. Ve Türk Milleti bir kez daha tarih yazarak, vatanına, geleceğine ve Başkanına sahip çıktı." 10 milyonu aşkın üyesi ile dünyanın en büyük siyasi organizasyonlarından, en güçlü siyasi teşkilatlarından biri haline gelen AK Parti, gururla geçen 16 yılın sonunda yeni yaşını tüm milletimizle birlikte kutluyor. Rabbimizin izni, milletimizin desteği ve duası ile nice yıllara diyoruz. Tüm milletimize 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimizle yeni başarılar ve eserlerle dolu nice yıllar niyaz ediyoruz" dedi.

 

AK Parti MKYK Üyesi, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, partinin kuruluşunun 16. yılı kutlama mesajı yayınladı.  AK Partinin Milletin Partisi olduğunun altını çizdi. 16 yıl önce Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde  kurulan AK Parti'nin, 10 milyondan fazla üyesiyle dünyanın en büyük siyasi organizasyonlarından, en güçlü siyasi teşkilatlarından biri haline geldiğini söyledi.

Dağlı konuşmasına şöyle devam etti. “2001'de AK Parti kurulurken Türkiye adeta bir fetret dönemi yaşıyordu. O yıllarda Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözleri ile başlayan kutlu yürüyüş bugün 16 yaşında. Geriye dönüp baktığımızda o günden sonra hiçbir şeyin gerçekten de eskisi gibi olmadığını görüyoruz. Türk milleti Cumhuriyet tarihi boyunca hasretini çektiği siyasi temsile kavuşmuş, milli irade vesayet odaklarından kurtulmuştur.

 Bu millet 14 Ağustos 2014'te yüzde 52,5'le bir Cumhurbaşkanı seçti, 1 Kasım'da yüzde 49,5'le 4 yıllık bir istikrar döneminin önünü açtı. Ancak kirli eller durmadı, daha önce denedikleri kumpasları, tuzakları daha büyük bir şekilde tekrar harekete geçirdiler. 15 Temmuz’da FETÖ denilen bir şebeke, bir çete, devletimizin her yerine sirayet etmeye çalışan bir suç örgütünü bir düğmeye basarak harekete geçirdiler ama hesap edemedikleri bir şey vardı, bütün bir milletin yumruk olduğunu, bütün bir AK Parti kadrosunun omuz omuza olduğunu hesap edemediler. Ve Türk Milleti bir kez daha tarih yazarak, vatanına, geleceğine ve Başkanına sahip çıktı."

10 milyonu aşkın üyesi ile dünyanın en büyük siyasi organizasyonlarından, en güçlü siyasi teşkilatlarından biri haline gelen AK Parti, gururla geçen 16 yılın sonunda yeni yaşını tüm milletimizle birlikte kutluyor. Rabbimizin izni, milletimizin desteği ve duası ile nice yıllara diyoruz. Tüm milletimize 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimizle yeni başarılar ve eserlerle dolu nice yıllar niyaz ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.