Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız, arabada aşk pozu verdi

MAGAZİN 13.02.2021 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2668+ kez okundu.
 

Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız, arabada aşk pozu verdi

Tamer Karadağlı ile kendisinden 30 yaş küçük sevgilisinin aşkı dolu dizgin devam ediyor. İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla aşklarını göz önünde yaşayan çiftten Iraz Yıldız, Instagram hesabından aşk dolu bir pozlarını paylaştı Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan 53 yaşındaki Tamer Karadağlı, bir süre önce 23 yaşındaki Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmeleriyle ortaya çıktı. SEVGİLİSİNİN ÇEKTİĞİ POZU PAYLAŞMIŞTI Ünlü oyuncu aralık ayında sevgilisinin çektiği bir pozu Instagram hesabından yayınlayarak aşkını ilan etmişti. Sahil kenarında otururken telefonuyla uğraşan Karadağlı'nın o hallerini gören Yıldız, telefonuna sarılmış ve sevgilisinin fotoğrafını çekmişti. Fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Karadağlı, "Denize bakmak varken bu adam niye telefona bakar ki" diyerek Iraz Yıldız'ı etiketlemişti.

Tamer Karadağlı ile kendisinden 30 yaş küçük sevgilisinin aşkı dolu dizgin devam ediyor. İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla aşklarını göz önünde yaşayan çiftten Iraz Yıldız, Instagram hesabından aşk dolu bir pozlarını paylaştı

Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan 53 yaşındaki Tamer Karadağlı, bir süre önce 23 yaşındaki Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmeleriyle ortaya çıktı.

SEVGİLİSİNİN ÇEKTİĞİ POZU PAYLAŞMIŞTI

Ünlü oyuncu aralık ayında sevgilisinin çektiği bir pozu Instagram hesabından yayınlayarak aşkını ilan etmişti. Sahil kenarında otururken telefonuyla uğraşan Karadağlı'nın o hallerini gören Yıldız, telefonuna sarılmış ve sevgilisinin fotoğrafını çekmişti. Fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Karadağlı, "Denize bakmak varken bu adam niye telefona bakar ki" diyerek Iraz Yıldız'ı etiketlemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.