Taraftar Sancak’ın yanında

SPOR 12.11.2018 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1579+ kez okundu.
 

Taraftar Sancak’ın yanında

Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği’nden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’a destek geldi. Başkan Ertan Zeybek, Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yolların ayrılmasının doğru bir karar olduğunu belirterek, Başkan Murat Sancak’ın yanında olduğu mesajını verdi. Ligin 3. Haftasından bu yana hocanın gitmesi yönünde düşüncelerinin olduğunu, ancak Başkan Murat Sancak’a olan saygılarından dolayı dillendirmediklerini ifade eden Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, “Hakan Hoca futbolcularla uyum sağlayamadı. Takım içindeki dengeyi koruyamadı. Başkanımız Murat Sancak’ın ‘sabırlı olun’ sözlerinden sonra bize söz düşmez diyerek sustuk. Sonunda Başkan Sancak da gereğini yaptı. Doğru bir karar verdi. Şimşekler Grubu olarak her zaman olduğu gibi bu kararının da yanındayız” dedi. Batuhan Karadeniz ve Murat Akın’ın da sürekli kadro dışı bırakılmasını değerlendiren Zeybek, “Baştan beri hep istikrar diyorduk. Hoca ile futbolcularla yaşadığı uyumsuzluk her hafta bizlere de yansıdığı için hocanın ayrılması kaçınılmazdı” diye konuştu.


Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği’nden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’a destek geldi.
Başkan Ertan Zeybek, Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yolların ayrılmasının doğru bir karar olduğunu belirterek, Başkan Murat Sancak’ın yanında olduğu mesajını verdi.
Ligin 3. Haftasından bu yana hocanın gitmesi yönünde düşüncelerinin olduğunu, ancak Başkan Murat Sancak’a olan saygılarından dolayı dillendirmediklerini ifade eden Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, “Hakan Hoca futbolcularla uyum sağlayamadı. Takım içindeki dengeyi koruyamadı. Başkanımız Murat Sancak’ın ‘sabırlı olun’ sözlerinden sonra bize söz düşmez diyerek sustuk. Sonunda Başkan Sancak da gereğini yaptı. Doğru bir karar verdi. Şimşekler Grubu olarak her zaman olduğu gibi bu kararının da yanındayız” dedi.
Batuhan Karadeniz ve Murat Akın’ın da sürekli kadro dışı bırakılmasını değerlendiren Zeybek, “Baştan beri hep istikrar diyorduk. Hoca ile futbolcularla yaşadığı uyumsuzluk her hafta bizlere de yansıdığı için hocanın ayrılması kaçınılmazdı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.