TARAFTARIN YÜZÜ GÜLMÜYOR!

SPOR 30.01.2018 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2417+ kez okundu.
 

TARAFTARIN YÜZÜ GÜLMÜYOR!

Adana’nın her iki takımı da geçen hafta taraftarlarının yüzünü güldüremedi. Adanaspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Giresunspor’la 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor ise Çaykur Rizespor’a 1-0 yenildi.  ŞİMŞEK SAMSUN’LA OYNUYOR TFF 1. Lig’de mücadele eden Turuncu Beyazlılar; 27 puanla ligin 8. sırasında, Mavi Lacivertliler 20 puanla ligin 14. sırasında kendine yer buldu. Adana Demirspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor ile karşılaşacak. İlk yarı Adana Demirspor, ilk yarı Samsunspor’u 1-0 yenmişti.  DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR Adanaspor ise deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Osman Özköylü, Osman Yereşen Tesisleri’nde futbolculara dar alanda birebir, adam adama hücum ve savunma organizasyonları üzerinde çalışma yaptırdı. Futbolcular ayrıca çift kale maç yaptı.  SEVGİ ARTIK ADANASPOR’DA  Bu arada, Adanaspor, Manisaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu 34 yaşındaki Mustafa Sevgi'yi transfer etti. Sevgi, Adanaspor’a imza attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi. Sevgi, Manisaspor’da oynadığı 15 maçta 3 gol atmıştı.

Adana’nın her iki takımı da geçen hafta taraftarlarının yüzünü güldüremedi. Adanaspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Giresunspor’la 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor ise Çaykur Rizespor’a 1-0 yenildi. 

ŞİMŞEK SAMSUN’LA OYNUYOR
TFF 1. Lig’de mücadele eden Turuncu Beyazlılar; 27 puanla ligin 8. sırasında, Mavi Lacivertliler 20 puanla ligin 14. sırasında kendine yer buldu. Adana Demirspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor ile karşılaşacak. İlk yarı Adana Demirspor, ilk yarı Samsunspor’u 1-0 yenmişti. 
DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR
Adanaspor ise deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Osman Özköylü, Osman Yereşen Tesisleri’nde futbolculara dar alanda birebir, adam adama hücum ve savunma organizasyonları üzerinde çalışma yaptırdı. Futbolcular ayrıca çift kale maç yaptı. 
SEVGİ ARTIK ADANASPOR’DA 
Bu arada, Adanaspor, Manisaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu 34 yaşındaki Mustafa Sevgi'yi transfer etti. Sevgi, Adanaspor’a imza attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi. Sevgi, Manisaspor’da oynadığı 15 maçta 3 gol atmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.