‘Tarih, İsrail ve ABD’yi Affetmeyecektir’

SİYASET 16.05.2018 - 09:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1805+ kez okundu.
 

‘Tarih, İsrail ve ABD’yi Affetmeyecektir’

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, TÜMSİAD Adana Şubesine iadeyi ziyarette bulundu.
İnsan haklarını ve uluslararası hukuku ihlal eden  İsrail ve ABD’nin şiddetle kınandığı toplantıya, Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ile TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şükrü Geyikçi, AK Parti Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Bahçeli, TÜMSİAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden; Oğuz Akkaya, Serdar Oğuz, Hakan Çakmak ve Rıdvan Akın ile üye Filiz Yıldırıcı katıldı. ABD’nin Tel Aviv’de bulunan büyük elçiliğini Kudüs’e taşıdığı sıradaki  kutlamalar esnasında, Gazze sınırında protesto gösterileri yapan Filistinli’lerin hunharca  şehit edilmelerinin,  uluslar arası hukuku çiğnemek anlamına geldiğinin altı çizen Çetin ve Kutluca ‘’Tarih,  İsrail ve ABD’ni affetmeyecektir’’ dedi. İsrail ve ABD’nin bu  sorumsuz uygulamalarının neticesinden endişe duyduklarınıda dile getiren  başkanlar, İsrail ve ABD’ni şiddetle kınayarak,‘’Kudüs, Müslümanların ilk kıblesi ve ortak değeridir. Gerginlik ve çatışma yerine, istikrar, barış ve huzur hakim olmalıdır’’ ifadesini kullandı. Ramazan Ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Çetin ve Kutluca, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Ayını kutladı.  
AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, TÜMSİAD Adana Şubesine iadeyi ziyarette bulundu.

İnsan haklarını ve uluslararası hukuku ihlal eden  İsrail ve ABD’nin şiddetle kınandığı toplantıya, Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ile TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şükrü Geyikçi, AK Parti Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Bahçeli, TÜMSİAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden; Oğuz Akkaya, Serdar Oğuz, Hakan Çakmak ve Rıdvan Akın ile üye Filiz Yıldırıcı katıldı.

ABD’nin Tel Aviv’de bulunan büyük elçiliğini Kudüs’e taşıdığı sıradaki  kutlamalar esnasında, Gazze sınırında protesto gösterileri yapan Filistinli’lerin hunharca  şehit edilmelerinin,  uluslar arası hukuku çiğnemek anlamına geldiğinin altı çizen Çetin ve Kutluca ‘’Tarih,  İsrail ve ABD’ni affetmeyecektir’’ dedi.

İsrail ve ABD’nin bu  sorumsuz uygulamalarının neticesinden endişe duyduklarınıda dile getiren  başkanlar, İsrail ve ABD’ni şiddetle kınayarak,‘’Kudüs, Müslümanların ilk kıblesi ve ortak değeridir. Gerginlik ve çatışma yerine, istikrar, barış ve huzur hakim olmalıdır’’ ifadesini kullandı.

Ramazan Ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Çetin ve Kutluca, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Ayını kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.