Tarihi projeye moloz döktü

GÜNDEM 12.03.2019 - 17:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1876+ kez okundu.
 

Tarihi projeye moloz döktü

  Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın “Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi”ni gerçekleştireceği iddiasıyla şov yaparak temel attığı alana kendi belediyesi moloz döküyor. SADECE KENDİ HİZMETİ GİBİ Barbaros ve Bey mahallelerinde toplam 4 bin 100 konutun yapılacağı projede sadece yer gösterici olan Seyhan Belediyesi, TOKİ’nin yapacağı binaları sanki kendi yapacakmış gibi gösterirken, Egemen muhabiri proje alanına moloz dökülürken fotoğraf ve görüntü çekti ZEYDAN KARALAR NE DEMİŞTİ Karalar, adeta şov yaptığı temel atma töreninde; "Bence bu proje, Adana tarihinin en önemli olaylarından birisi. Bu proje, Adana ekonomisine de katkı koyacak. Adana'nın dönüşmesi ve değişmesini sağlayacak" açıklamasında bulunmuştu. AĞIR CEZA YETKİSİ BAKANLIKTA Kentsel dönüşüm alanına moloz dökülmesi yasak. Çevre kirliliğine sebebiyetten dolayı Kabahatlar Kanunu’nun 41/4 maddesine göre  Büyükşehir Belediyesi’nin 9 bin 898 TL’ye kadar para cezası verme hakkı var. Daha ağır ceza yetkisi ise Çevre Şehircilik Bakanlığı’na ait. 

 

Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın “Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi”ni gerçekleştireceği iddiasıyla şov yaparak temel attığı alana kendi belediyesi moloz döküyor.

SADECE KENDİ HİZMETİ GİBİ

Barbaros ve Bey mahallelerinde toplam 4 bin 100 konutun yapılacağı projede sadece yer gösterici olan Seyhan Belediyesi, TOKİ’nin yapacağı binaları sanki kendi yapacakmış gibi gösterirken, Egemen muhabiri proje alanına moloz dökülürken fotoğraf ve görüntü çekti

ZEYDAN KARALAR NE DEMİŞTİ
Karalar, adeta şov yaptığı temel atma töreninde; "Bence bu proje, Adana tarihinin en önemli olaylarından birisi. Bu proje, Adana ekonomisine de katkı koyacak. Adana'nın dönüşmesi ve değişmesini sağlayacak" açıklamasında bulunmuştu.

AĞIR CEZA YETKİSİ BAKANLIKTA

Kentsel dönüşüm alanına moloz dökülmesi yasak. Çevre kirliliğine sebebiyetten dolayı Kabahatlar Kanunu’nun 41/4 maddesine göre  Büyükşehir Belediyesi’nin 9 bin 898 TL’ye kadar para cezası verme hakkı var. Daha ağır ceza yetkisi ise Çevre Şehircilik Bakanlığı’na ait. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.