Tarihi Ulu Cami’deki sergi göz kamaştırdı

17.04.2019 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2917+ kez okundu.
 

Tarihi Ulu Cami’deki sergi göz kamaştırdı

  Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden olan Melek Uygur Oktar’ın Adana’da tarihi Ramazanoğlu Medresesi Ulu Cami’nde açtığı sergi büyük ilgi gördü. Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş ve il müftü yardımcı tarafından tarihi Ulu Cami’nde açılan sergiye yoğun katılım oldu. Açılışın ardından sergiyi gezen davetliler, eserlerin güzelliği ile mest oldular. Yapılan eserler ve tablolar davetliler tarafından beğeni ile izlendi. Yağlı boya, ahşap ve yün tablolardan oluşan eserlerin güzelliği göz kamaştırdı. Büyük özveri ile çalışarak üretilen el emeği, göz nuru eserleri ve tabloları tek tek inceleyerek gezen davetliler, örnek olacak bu çalışmaya imza atanları ve emek verenleri kutladılar. Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Melek Uygur Oktar, “Aylardır büyük bir titizlikle bu sergiye hazırlandık. Yoğun tempo ile el emeği ve göz nuru eserlerimizi büyük bir çalışma ile gerçekleştirdik. Öğrencilerim ile en güzel eserleri yapmak için çabaladık. Binbir emek vererek, günlerce üzerinde çalıştığımız eserlerin davetliler tarafından büyük beğeni ile izlenmesi bizleri çok memnun etti. Gördüğümüz ilgiden ve aldığımız sonuçlardan anladım ki, anlamlı bir sergiye imza atmışız. Bu güzel etkinliğimize katılan davetlilere, öğrencilerime ve emeği geçen herkese teşekkür” ederim diye konuştu.  

 

Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden olan Melek Uygur Oktar’ın Adana’da tarihi Ramazanoğlu Medresesi Ulu Cami’nde açtığı sergi büyük ilgi gördü. Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş ve il müftü yardımcı tarafından tarihi Ulu Cami’nde açılan sergiye yoğun katılım oldu.

Açılışın ardından sergiyi gezen davetliler, eserlerin güzelliği ile mest oldular. Yapılan eserler ve tablolar davetliler tarafından beğeni ile izlendi. Yağlı boya, ahşap ve yün tablolardan oluşan eserlerin güzelliği göz kamaştırdı.

Büyük özveri ile çalışarak üretilen el emeği, göz nuru eserleri ve tabloları tek tek inceleyerek gezen davetliler, örnek olacak bu çalışmaya imza atanları ve emek verenleri kutladılar.

Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Melek Uygur Oktar, “Aylardır büyük bir titizlikle bu sergiye hazırlandık. Yoğun tempo ile el emeği ve göz nuru eserlerimizi büyük bir çalışma ile gerçekleştirdik. Öğrencilerim ile en güzel eserleri yapmak için çabaladık. Binbir emek vererek, günlerce üzerinde çalıştığımız eserlerin davetliler tarafından büyük beğeni ile izlenmesi bizleri çok memnun etti. Gördüğümüz ilgiden ve aldığımız sonuçlardan anladım ki, anlamlı bir sergiye imza atmışız. Bu güzel etkinliğimize katılan davetlilere, öğrencilerime ve emeği geçen herkese teşekkür” ederim diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.