Tarık ve Emircan’ı dünyaca ünlü doktor tedavi edecek

SPOR 08.12.2020 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1715+ kez okundu.
 

Tarık ve Emircan’ı dünyaca ünlü doktor tedavi edecek

    TFF 1. Lig’de şampiyonluğa oynayan Adana Demirspor, sakatlanan iki oyuncuyu tedavi için Sırbistan’a gönderdi. Mavi lacivertli kulübün önemli futbolcularından Tarık Çamdal, Akhisarspor maçının 7.dakikasında sakatlandı. Çamdal’ın çekilen MR sonucunda arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildi. Kulübün sağlık ekipleri tarafından tedavisine başlanan Çamdal’ın en en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sakatlıkları devam eden Emircan Altıntaş ve Kerim Avcı’nın tedavileri isi sürüyor. Bu arada, ilginç bir gelişme yaşandı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sakatlıkları bulunan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş’ın tedavi için Sırbistan’a gönderilmesini istedi. Edinilen bilgiye göre, Çamdal ve Altıntaş’ın tedavisini dünyaca ünlü doktor 74 yaşındaki Mariana yapacak. Sırbistan’da tedavileri süren iki oyuncunun beklenenden daha kısa zamanda sahalara dönebileceği belirtiliyor. Öte yandan, Adana Demirspor bugün ligin 13. haftasında Altınordu ile saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

 

 

TFF 1. Lig’de şampiyonluğa oynayan Adana Demirspor, sakatlanan iki oyuncuyu tedavi için Sırbistan’a gönderdi.

Mavi lacivertli kulübün önemli futbolcularından Tarık Çamdal, Akhisarspor maçının 7.dakikasında sakatlandı. Çamdal’ın çekilen MR sonucunda arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildi. Kulübün sağlık ekipleri tarafından tedavisine başlanan Çamdal’ın en en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sakatlıkları devam eden Emircan Altıntaş ve Kerim Avcı’nın tedavileri isi sürüyor.

Bu arada, ilginç bir gelişme yaşandı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sakatlıkları bulunan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş’ın tedavi için Sırbistan’a gönderilmesini istedi. Edinilen bilgiye göre, Çamdal ve Altıntaş’ın tedavisini dünyaca ünlü doktor 74 yaşındaki Mariana yapacak. Sırbistan’da tedavileri süren iki oyuncunun beklenenden daha kısa zamanda sahalara dönebileceği belirtiliyor.

Öte yandan, Adana Demirspor bugün ligin 13. haftasında Altınordu ile saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.