Tarıma Solucan Desteği

EKONOMİ 05.08.2017 - 08:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1617+ kez okundu.
 

Tarıma Solucan Desteği

    Başta ABD olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde tarım sektöründe kullanılan Kırmızı Kaliforniya Solucanı son yıllarda Türkiye’de de oldukça rağbet görüyor. Kırmızı Kaliforniya Solucanı’nın gübreleri toprağın dengesini düzenlemesi ve bitkileri beslemesi amacıyla üretilip kullanılıyor. Gerek tamamen organik olması gerek sağladığı faydalar nedeniyle sıkça tercih edilmeye başlanan Kırmızı Kaliforniya Solucanı gübresi, gerekli koşullar sağlandığında oldukça hızlı elde edilebiliyor. Bakımı ve üremesi kolay olan bu solucanlar hem ev bitkilerinde hem de büyük çiftliklerde kullanılabiliyor.   sahibinden.com’un “Hayvanlar Alemi” kategorisi 2017 Temmuz verilerine göre, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla solucan ilan adedinde yüzde 262 artış yaşandı. 2017 yılı Temmuz döneminde en çok solucan ilanı girilen şehirler sırasıyla İstanbul, Ankara ve Balıkesir oldu.   sahibinden.com hakkında Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. Mart 2017’de ayda 42,6 milyon aktif kullanıcının, 263 milyon kez ziyaret ederek, 8 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; 500’den fazla çalışanı, 5 milyondan fazla aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.            

 

 

Başta ABD olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde tarım sektöründe kullanılan Kırmızı Kaliforniya Solucanı son yıllarda Türkiye’de de oldukça rağbet görüyor. Kırmızı Kaliforniya Solucanı’nın gübreleri toprağın dengesini düzenlemesi ve bitkileri beslemesi amacıyla üretilip kullanılıyor. Gerek tamamen organik olması gerek sağladığı faydalar nedeniyle sıkça tercih edilmeye başlanan Kırmızı Kaliforniya Solucanı gübresi, gerekli koşullar sağlandığında oldukça hızlı elde edilebiliyor. Bakımı ve üremesi kolay olan bu solucanlar hem ev bitkilerinde hem de büyük çiftliklerde kullanılabiliyor.

 

sahibinden.com’un “Hayvanlar Alemi” kategorisi 2017 Temmuz verilerine göre, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla solucan ilan adedinde yüzde 262 artış yaşandı. 2017 yılı Temmuz döneminde en çok solucan ilanı girilen şehirler sırasıyla İstanbul, Ankara ve Balıkesir oldu.

 

sahibinden.com hakkında

Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. Mart 2017’de ayda 42,6 milyon aktif kullanıcının, 263 milyon kez ziyaret ederek, 8 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; 500’den fazla çalışanı, 5 milyondan fazla aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.