Tarsus’a immünoloji uzmanı doktor

GÜNDEM 07.09.2018 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3426+ kez okundu.
 

Tarsus’a immünoloji uzmanı doktor

  Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Medical Park Tarsus Hastanesi’nin kadrosu, beyin cerrahı ve immünoloji uzmanı iki hekimin göreve başlamasıyla daha da güçlendi   FOTOĞRAFLI   BEYİN ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erdal Yayla ve Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Çapanoğlu, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde göreve başladı. Genel Müdür Op. Dr. Öğretim Üyesi  Zeynel Canoğulları, Tarsus’un ihtiyaç duyduğu alanlarda hekim kadrosunu geliştirmeye çalıştıklarını belirterek, özellikle çocuk immünolojisi ve alerji hastalıkları konusunda ilçe halkından uzun süredir talep geldiğini vurguladı. Op. Dr. Öğr. Üy. Canoğulları, “Önümüzdeki günlerde kadromuza başka yeni hekimler de katılacak” diye konuştu.   OP. DR. YAYLA’NIN İLGİ ALANLARI Genel Müdür Op. Dr. Öğr. Üy. Zeynel Canoğulları’nın verdiği bilgiye göre, hastanede hasta kabulüne ve ameliyatlara başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erdal Yayla, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu. Uzmanlık eğitimini, aynı kurumda 2006 yılında tamamladı. Op. Dr. Erdal Yayla’nın tıbbi ilgi alanları arasında spinal cerrahi, pediatrik beyin cerrahisi, beyin tümörleri, beyin kanamaları, bel fıtığı, boyun fıtığı, algoloji (iğne)  uygulamaları, anevrizma uygulamaları, hidrosafari ve perifebrik sinir kesileri bulunuyor.   UZM. DR. ÇAPANOĞLU’NUN İLGİ ALANLARI Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Çapanoğlu ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2007 yılında mezun oldu. Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji, Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 2016 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı. Uzm. Dr. Çapanoğlu’nun tıbbi ilgi alanları şunlar: Hışıltılı çocuk, astım, kronik öksürük, alerjik nezle, ilaç alerjileri, besin alerjileri, atopik dermatit – egzema, kontakt dermatit, gastrointestinal sistem alerjileri, herediter anjioodem, anafilaksi, alerji aşı tedavileri (immünoterapi), immün yetmezlikler tanı ve tedavisi.  

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Medical Park Tarsus Hastanesi’nin kadrosu, beyin cerrahı ve immünoloji uzmanı iki hekimin göreve başlamasıyla daha da güçlendi

 

FOTOĞRAFLI

 

BEYİN ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erdal Yayla ve Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Çapanoğlu, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde göreve başladı. Genel Müdür Op. Dr. Öğretim Üyesi  Zeynel Canoğulları, Tarsus’un ihtiyaç duyduğu alanlarda hekim kadrosunu geliştirmeye çalıştıklarını belirterek, özellikle çocuk immünolojisi ve alerji hastalıkları konusunda ilçe halkından uzun süredir talep geldiğini vurguladı. Op. Dr. Öğr. Üy. Canoğulları, “Önümüzdeki günlerde kadromuza başka yeni hekimler de katılacak” diye konuştu.

 

OP. DR. YAYLA’NIN İLGİ ALANLARI

Genel Müdür Op. Dr. Öğr. Üy. Zeynel Canoğulları’nın verdiği bilgiye göre, hastanede hasta kabulüne ve ameliyatlara başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erdal Yayla, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu. Uzmanlık eğitimini, aynı kurumda 2006 yılında tamamladı. Op. Dr. Erdal Yayla’nın tıbbi ilgi alanları arasında spinal cerrahi, pediatrik beyin cerrahisi, beyin tümörleri, beyin kanamaları, bel fıtığı, boyun fıtığı, algoloji (iğne)  uygulamaları, anevrizma uygulamaları, hidrosafari ve perifebrik sinir kesileri bulunuyor.

 

UZM. DR. ÇAPANOĞLU’NUN İLGİ ALANLARI

Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Çapanoğlu ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2007 yılında mezun oldu. Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji, Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 2016 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı. Uzm. Dr. Çapanoğlu’nun tıbbi ilgi alanları şunlar: Hışıltılı çocuk, astım, kronik öksürük, alerjik nezle, ilaç alerjileri, besin alerjileri, atopik dermatit – egzema, kontakt dermatit, gastrointestinal sistem alerjileri, herediter anjioodem, anafilaksi, alerji aşı tedavileri (immünoterapi), immün yetmezlikler tanı ve tedavisi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.