Taşeron İşçilerden AK Parti'ye Teşekkür Ziyareti

GÜNDEM 12.12.2017 - 12:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2316+ kez okundu.
 

Taşeron İşçilerden AK Parti'ye Teşekkür Ziyareti

    Adana'da bir grup taşeron işçisi Hak-İş İl Timsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel ile birlikte AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’yi ziyaret etti.   Kalabalık oldukları için ziyaretçileri toplantı salonunda karşılayan İl Başkanı Fikret Yeni, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 16 yıldır, AK Parti hükümetleri döneminde hayal bile edilemeyen hizmetlerin yapıldığını belirten Başkan Fikret Yeni, "Taşeron işçilerimizin iş güvenliği garanti altına alınıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın tabi ki bu anlamda yapmış olduğu girişim beklentinin çok üzerinde oldu. Tüm çalışanların görevlerini en iyi şekilde yapması en büyük teşekkür olacaktır. Bu düsturla çalışarak Allah'ın izniyle ülkemizi hak ettiği yerlere daha kısa sürede taşımak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.   Verilen müjdeyle milyonların sevindiğini belirten Başkan Abdurrahman Yücel de "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz. Bu bizim için büyük bir müjde oldu. Allah izin verirse ilerleyen dönemlerde bu şartlar daha da iyileşecektir. Bu imkanları bize sunan devletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Biz de daha iyi hak alıyorsak, daha iyi çalışacağız, daha iyi hizmet edeceğiz, daha verimli olacağız. Halkımıza hizmet ediyoruz, halka hizmet hakka hizmet demettir. Biz bunun bilincindeyiz" dedi.   Başkan Abdurrahman Yücel, taşeron işçiler adına Başkan Fikret Yeni'ye çiçek takdim etti.

 

 

Adana'da bir grup taşeron işçisi Hak-İş İl Timsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel ile birlikte AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’yi ziyaret etti.

 

Kalabalık oldukları için ziyaretçileri toplantı salonunda karşılayan İl Başkanı Fikret Yeni, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 16 yıldır, AK Parti hükümetleri döneminde hayal bile edilemeyen hizmetlerin yapıldığını belirten Başkan Fikret Yeni, "Taşeron işçilerimizin iş güvenliği garanti altına alınıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın tabi ki bu anlamda yapmış olduğu girişim beklentinin çok üzerinde oldu.

Tüm çalışanların görevlerini en iyi şekilde yapması en büyük teşekkür olacaktır. Bu düsturla çalışarak Allah'ın izniyle ülkemizi hak ettiği yerlere daha kısa sürede taşımak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

 

Verilen müjdeyle milyonların sevindiğini belirten Başkan Abdurrahman Yücel de "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz. Bu bizim için büyük bir müjde oldu. Allah izin verirse ilerleyen dönemlerde bu şartlar daha da iyileşecektir. Bu imkanları bize sunan devletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Biz de daha iyi hak alıyorsak, daha iyi çalışacağız, daha iyi hizmet edeceğiz, daha verimli olacağız. Halkımıza hizmet ediyoruz, halka hizmet hakka hizmet demettir. Biz bunun bilincindeyiz" dedi.

 

Başkan Abdurrahman Yücel, taşeron işçiler adına Başkan Fikret Yeni'ye çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.