‘Tatilde Atölye’ Hem Eğlendirecek Hem Öğretecek

GENÇLİK 26.01.2018 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1916+ kez okundu.
 

‘Tatilde Atölye’ Hem Eğlendirecek Hem Öğretecek

  Anneler ve çocukları sömestrde ‘Tatilde Atölye’ ile kaliteli ve keyifli bir gün geçirecekler. İş Bankası’nın sponsorluğunda Atölye Eğlence ve Medya Yönetimi ve Mothers’Land işbirliği ile Feriye Palace’de 30 Ocak’ta gerçekleştirilecek etkinlikte anneler ve çocukları workshop’lar ile hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Etkinliğe katılan çocukları sürpriz hediyeler beklerken, giriş ücretlerinden elde edilecek gelir ise çocuklar için Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.   İş Bankası’nın sponsorluğunda, Atölye Eğlence ve Medya Yönetimi ve Mothers’Land iş birliği ile düzenlenecek olan ‘Tatilde Atölye’ etkinliği şehirli anneleri ve çocuklarını 30 Ocak Salı günü Feriye Palace’ye davet ediyor. Sömestr tatilinde annelerin, çocukları ile keyifli vakit geçirmesini amaçlayan etkinlikte farkındalığı artıracak birçok workshop düzenlenecek.  Saat 10.00 – 17.00 gerçekleştirilecek etkinlikte 5-11 yaş arası çocuklar için çocuk yogası, taş boyama, temel hareket ve jimnastik, masal atölyesi, maske atölyesi ve hamur atölyesi workshop’ları yer alacak. Etkinliğe katılan çocuklar için sürpriz hediyeler de dağıtılacak. Mothers’Land bünyesindeki uzman eğitmenler tarafından düzenlenecek workshoplarda davetliler farkındalığı artırıcı birçok etkinliğe katılma şansı bulacaklar. 45 dakikalık workshop’lara katılarak Anne & Çocuk dünyasına özel deneyimler kazanırken ‘Tatilde Atölye’ için hazırlanacak ikramlar ve eğlenceli aktiviteler ile keyifli vakit geçirecek. Tatilde Atölye etkinliği için 20 TL. olan giriş ücretinden elde edilecek gelir ise çocuklar için korunma ihtiyacında olan çocukları (Koruncukları), “Çocuk Köyleri”nde hazırladığı aile ortamıyla toplumda başarılı bireyler haline getirmek ve ülkemizde yaşanan “korunma ihtiyacındaki çocuk” sorununa da çözüm sunarak örnek teşkil etmeyi amaçlayan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlanacak. Ayrıca ‘Tatilde Atölye’ etkinliğine katılan davetliler, etkinlik gününe özel Feriye Palace Restaurant’ında %15 indirime sahip olacaklar.           Etkinlik Programı Saatleri   Çocuklar İçin 10.00 - 10.45: Mothers’Land ile Çocuk Yogası 11.00 - 11.45: Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu ile Taş Boyama 12.00 - 12.45: Gymy Kids ile Temel Hareket ve Jimnastik 13.00 - 13.45: Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu ile Masal Atölyesi 14.00 - 14.45: Gymy Kids ile Temel Hareket ve Jimnastik 15.00 - 15.45: Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu ile Maske Atölyesi 16.00 - 16.45: Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu ile Hamur Atölyesi   Anneler İçin 10.00 - 11.30: Bağırsak Sağlığı ve Besin İntoleransı İlişkisi / Dyt. Beste Alimert Altunörs 12.30 - 14.00: Çocuklarla Kaliteli Zaman Geçirmek / Klinik Psk. Semiha Afyonlu Kaya 14.30 - 16.00: Karaciğer Detoksu ile Yağ Yakmaya Hazırlanın / Dyt. Beste Alimert Altunörs  

 

Anneler ve çocukları sömestrde ‘Tatilde Atölye’ ile kaliteli ve keyifli bir gün geçirecekler. İş Bankası’nın sponsorluğunda Atölye Eğlence ve Medya Yönetimi ve Mothers’Land işbirliği ile Feriye Palace’de 30 Ocak’ta gerçekleştirilecek etkinlikte anneler ve çocukları workshop’lar ile hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Etkinliğe katılan çocukları sürpriz hediyeler beklerken, giriş ücretlerinden elde edilecek gelir ise çocuklar için Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.

 

İş Bankası’nın sponsorluğunda, Atölye Eğlence ve Medya Yönetimi ve Mothers’Land iş birliği ile düzenlenecek olan ‘Tatilde Atölye’ etkinliği şehirli anneleri ve çocuklarını 30 Ocak Salı günü Feriye Palace’ye davet ediyor. Sömestr tatilinde annelerin, çocukları ile keyifli vakit geçirmesini amaçlayan etkinlikte farkındalığı artıracak birçok workshop düzenlenecek.  Saat 10.00 – 17.00 gerçekleştirilecek etkinlikte 5-11 yaş arası çocuklar için çocuk yogası, taş boyama, temel hareket ve jimnastik, masal atölyesi, maske atölyesi ve hamur atölyesi workshop’ları yer alacak. Etkinliğe katılan çocuklar için sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

Mothers’Land bünyesindeki uzman eğitmenler tarafından düzenlenecek workshoplarda davetliler farkındalığı artırıcı birçok etkinliğe katılma şansı bulacaklar. 45 dakikalık workshop’lara katılarak Anne & Çocuk dünyasına özel deneyimler kazanırken ‘Tatilde Atölye’ için hazırlanacak ikramlar ve eğlenceli aktiviteler ile keyifli vakit geçirecek.

Tatilde Atölye etkinliği için 20 TL. olan giriş ücretinden elde edilecek gelir ise çocuklar için korunma ihtiyacında olan çocukları (Koruncukları), “Çocuk Köyleri”nde hazırladığı aile ortamıyla toplumda başarılı bireyler haline getirmek ve ülkemizde yaşanan “korunma ihtiyacındaki çocuk” sorununa da çözüm sunarak örnek teşkil etmeyi amaçlayan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlanacak.

Ayrıca ‘Tatilde Atölye’ etkinliğine katılan davetliler, etkinlik gününe özel Feriye Palace Restaurant’ında %15 indirime sahip olacaklar.

 

 

 

 

 

Etkinlik Programı Saatleri

 

Çocuklar İçin

  • 10.00 - 10.45: Mothers’Land ile Çocuk Yogası
  • 11.00 - 11.45: Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu ile Taş Boyama
  • 12.00 - 12.45: Gymy Kids ile Temel Hareket ve Jimnastik
  • 13.00 - 13.45: Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu ile Masal Atölyesi
  • 14.00 - 14.45: Gymy Kids ile Temel Hareket ve Jimnastik
  • 15.00 - 15.45: Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu ile Maske Atölyesi
  • 16.00 - 16.45: Özel Neşe Erberk Etiler Anaokulu ile Hamur Atölyesi

 

Anneler İçin

  • 10.00 - 11.30: Bağırsak Sağlığı ve Besin İntoleransı İlişkisi / Dyt. Beste Alimert Altunörs 12.30 - 14.00: Çocuklarla Kaliteli Zaman Geçirmek / Klinik Psk. Semiha Afyonlu Kaya
  • 14.30 - 16.00: Karaciğer Detoksu ile Yağ Yakmaya Hazırlanın / Dyt. Beste Alimert Altunörs

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.