Tatilin keyfi Forever New’de çıkıyor

21.04.2018 - 08:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1921+ kez okundu.
 

Tatilin keyfi Forever New’de çıkıyor

Forever New’den uzun hafta sonu tatiline özel kampanya!     Avustralyalı giyim markası Forever New, 23 Nisan’la birlikte uzayan hafta sonu tatili için dört günlük alışveriş maratonu başlatıyor. Buna göre, forevernew.com.tr üzerinden gerçekleşen alışverişlerde yüzde 10 indirim yapılırken, mağazalarda ise 10 kat Paropuan kazanma fırsatı sunuluyor.      Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, 23 Nisan ile birlikte uzayan hafta sonu tatilini çok özel bir kampanyayla karşılıyor.   20 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli kampanyada, forevernew.com.tr’deki tüm ürünler yüzde 10 indirimle moda tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Mağazalardan sezon ürünlerini almayı tercih edenler ise 10 kat Paropuan kazanıyor.   Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New bu defa, ilhamını doğadan alan renk ve tasarımlara yer veriyor. Silüetlerde rahat, yumuşak ve akışkan bir etki bırakan giysiler, doğal ketenler ve pamuklu kumaşlar ile birlikte uçuş uçuş bir görünüme bürünüyor. Sulu boya desenli elbiseler, sofistike tasarımlı tulumlar, güpür, fiyonk ve fırfır detaylı romantik parçalar ve kabarık balo elbiseleri ise kadınları özel günlerin yıldızı yapıyor.   Elegan stil İlkbahar - Yaz koleksiyonlarındaki mercan, pastel pembe, bebek mavisi ve optik beyaz tonları, Forever New kadınlarına ferah bir görünüm kazandırıyor. Yaprak ve çiçek baskılarının hakim olduğu tropikal tonlar ise bir doğa tablosunun büyüleyici güzelliğini sunuyor.   Forever New’un bu zarif hikayesi her zaman olduğu gibi gösterişli bir sonla tamamlanıyor. Parlak halkla küpeler, saten bantlı topuklu ayakkabılar, platform topuklar, hasır şapkalar ve hacimli çantalar, şehirli kadınların güçlü tarzını ön plana çıkarıyor.   www.forevernew.com.tr https://www.facebook.com/ForeverNewTurkiye https://twitter.com/forevernewtr http://instagram.com/forevernewturkiye     Forever New hakkında: Avustralya markası Forever New, dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön vermektedir. 2006 yılında sadece bir mağazayla Melbourne’de hizmet vermeye başlayan Forever New, bugün 7 ülkede 250'ye yakın mağazasıyla geniş bir ağa sahiptir. Türkiye’de 21 mağazası ve bir online mağazası bulunan Forever New markasının tasarladığı koleksiyonlar; Paris, Londra, Milano ve New York'taki sanat, film, müzik ve tiyatro sanatlarının global trendlerinden ilham alınarak hazırlanmıştır. Birbiriyle örtüşen uyumlu koleksiyonlarıyla öne çıkan Forever New, kıyafetlerinde ve aksesuarlarında kullandığı her türlü detay ile farklı bir stile imza atmaktadır.  

Forever New’den uzun hafta sonu tatiline özel kampanya!

 

 

Avustralyalı giyim markası Forever New, 23 Nisan’la birlikte uzayan hafta sonu tatili için dört günlük alışveriş maratonu başlatıyor. Buna göre, forevernew.com.tr üzerinden gerçekleşen alışverişlerde yüzde 10 indirim yapılırken, mağazalarda ise 10 kat Paropuan kazanma fırsatı sunuluyor. 

 

 

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, 23 Nisan ile birlikte uzayan hafta sonu tatilini çok özel bir kampanyayla karşılıyor.

 

20 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli kampanyada, forevernew.com.tr’deki tüm ürünler yüzde 10 indirimle moda tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Mağazalardan sezon ürünlerini almayı tercih edenler ise 10 kat Paropuan kazanıyor.

 

Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New bu defa, ilhamını doğadan alan renk ve tasarımlara yer veriyor. Silüetlerde rahat, yumuşak ve akışkan bir etki bırakan giysiler, doğal ketenler ve pamuklu kumaşlar ile birlikte uçuş uçuş bir görünüme bürünüyor. Sulu boya desenli elbiseler, sofistike tasarımlı tulumlar, güpür, fiyonk ve fırfır detaylı romantik parçalar ve kabarık balo elbiseleri ise kadınları özel günlerin yıldızı yapıyor.

 

Elegan stil

İlkbahar - Yaz koleksiyonlarındaki mercan, pastel pembe, bebek mavisi ve optik beyaz tonları, Forever New kadınlarına ferah bir görünüm kazandırıyor. Yaprak ve çiçek baskılarının hakim olduğu tropikal tonlar ise bir doğa tablosunun büyüleyici güzelliğini sunuyor.

 

Forever New’un bu zarif hikayesi her zaman olduğu gibi gösterişli bir sonla tamamlanıyor. Parlak halkla küpeler, saten bantlı topuklu ayakkabılar, platform topuklar, hasır şapkalar ve hacimli çantalar, şehirli kadınların güçlü tarzını ön plana çıkarıyor.

 

www.forevernew.com.tr

https://www.facebook.com/ForeverNewTurkiye

https://twitter.com/forevernewtr

http://instagram.com/forevernewturkiye

 

 

Forever New hakkında:

Avustralya markası Forever New, dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön vermektedir. 2006 yılında sadece bir mağazayla Melbourne’de hizmet vermeye başlayan Forever New, bugün 7 ülkede 250'ye yakın mağazasıyla geniş bir ağa sahiptir. Türkiye’de 21 mağazası ve bir online mağazası bulunan Forever New markasının tasarladığı koleksiyonlar; Paris, Londra, Milano ve New York'taki sanat, film, müzik ve tiyatro sanatlarının global trendlerinden ilham alınarak hazırlanmıştır. Birbiriyle örtüşen uyumlu koleksiyonlarıyla öne çıkan Forever New, kıyafetlerinde ve aksesuarlarında kullandığı her türlü detay ile farklı bir stile imza atmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.