Tatilin Rahatlığı M1 Adana’da

GÜNDEM 18.01.2020 - 16:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2166+ kez okundu.
 

Tatilin Rahatlığı M1 Adana’da

      M1 Adana Alışveriş Merkezi Ocak Ayı  Boyunca Birbirinden Farklı Atölyelere Ev Sahipliği Yapacak.   M1 Adana AVM, ocak ayı  boyunca gerçekleştireceği  etkinlikler ile ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Gerçekleştirilecek olan atölye çalışmaları ile minik misafirlerinin hayal dünyalarının sınırlarını zorlarken ebeveynlerine  de unutulmaz deneyimler yaşatacak. 18 Ocak tarihinde başlayacak olan atölyeler, haftaiçi ve haftasonu da dahil olmak üzere 13:00-17:00 saatleri arasında her saat başı M1 Adana AVM’de gerçekleşecek. . İnstagram'da ''rahattanne'' kullanıcı adlı influencer olan Melis Ayan'ın düzenleyeceği  organizasyonda birbirinden farklı 10 atölye çalışması uzman eğitmenler eşliğinde temmuz ve ağustos aylarında M1 adana AVM'de katılmcılarını bekliyor.Hayal Panosu Atölyesi, Hama Boncuk Atölyesi, Davul Yapalım Çalalım Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi, Çocuk Yogası, Çiçek Tasarım, Benim Okyanusum, Bilim Atölyesi, Mozaik Atölyesi, Gitar Yapıyoruz Çalıyoruz Atölyesi gerçekleştirilecek. 2 Şubat tarihinde kadar sürecek olan atölyelere katılım ücretsiz olarak gerçekleşecek.     M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı Apple Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.   Sosyal Medya Hesapları (Facebook, Twitter, Instagram): m1adana Web sitesi: www.m1adana.com.tr         Editöre:BültenEki’nde;Bülten ile ilgili  1  fotoğraf sunulmaktadır.   M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA 2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza, 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 20 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’ de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark ve Paşabahçe ve Vatan Bilgisayar  gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.    

 

 

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi Ocak Ayı  Boyunca Birbirinden Farklı Atölyelere Ev Sahipliği Yapacak.

 

M1 Adana AVM, ocak ayı  boyunca gerçekleştireceği  etkinlikler ile ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Gerçekleştirilecek olan atölye çalışmaları ile minik misafirlerinin hayal dünyalarının sınırlarını zorlarken ebeveynlerine  de unutulmaz deneyimler yaşatacak. 18 Ocak tarihinde başlayacak olan atölyeler, haftaiçi ve haftasonu da dahil olmak üzere 13:00-17:00 saatleri arasında her saat başı M1 Adana AVM’de gerçekleşecek. . İnstagram'da ''rahattanne'' kullanıcı adlı influencer olan Melis Ayan'ın düzenleyeceği  organizasyonda birbirinden farklı 10 atölye çalışması uzman eğitmenler eşliğinde temmuz ve ağustos aylarında M1 adana AVM'de katılmcılarını bekliyor.Hayal Panosu Atölyesi, Hama Boncuk Atölyesi, Davul Yapalım Çalalım Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi, Çocuk Yogası, Çiçek Tasarım, Benim Okyanusum, Bilim Atölyesi, Mozaik Atölyesi, Gitar Yapıyoruz Çalıyoruz Atölyesi gerçekleştirilecek. 2 Şubat tarihinde kadar sürecek olan atölyelere katılım ücretsiz olarak gerçekleşecek.

 

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı Apple Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesapları (Facebook, Twitter, Instagram): m1adana

Web sitesi: www.m1adana.com.tr

 

 

 

 

Editöre:BültenEki’nde;Bülten ile ilgili  1  fotoğraf sunulmaktadır.

 

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza, 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 20 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’ de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark ve Paşabahçe ve Vatan Bilgisayar  gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.