Tecavüz Yalanıyla 17 Yaşındaki Gencin Ölümüne Neden Olan 15 Yaşındaki Kız, Her Şeyi İtiraf Etti

GÜNDEM 10.05.2018 - 08:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2251+ kez okundu.
 

Tecavüz Yalanıyla 17 Yaşındaki Gencin Ölümüne Neden Olan 15 Yaşındaki Kız, Her Şeyi İtiraf Etti

Adana'da tecavüz yalanıyla 17 yaşındaki gencin babası tarafından öldürülmesine neden olan 15 yaşındaki kız ifadesinde" Akrabamla arabada ilişkiye girdik. Korktuğum için babama Muhammet'in ismini verdim." dedi.
Adana'da tecavüzüne uğradığı yalanıyla 17 yaşındaki gencin babası tarafından öldürülmesine neden olduğu iddiasıyla yargılanan 15 yaşındaki sanığın tahliyesine karar verildi. Kız çocuğu ifadesinde, 'Uzaktan akrabam M.Ç. yaz aylarında Çatalan Köprüsü civarında arabada ilişkiye girdik. Muhammet ile hiç görüşmedim. Korktuğum için babama onun ismini verdim" dedi "AKRABAMLA ARABADA İLİŞKİYE GİRDİK, HAMİLE KALDIM" Adana 3. Çocuk Mahkemesindeki duruşmaya F.B. tutuklu bulunduğu Tarsus Kadın Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Öldürülen Muhammet Reşit Yıldırım'ın babası Ali Yıldırım ve tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu. F.B. savunmasında, uzaktan akrabası M.Ç. ile arabada ilişkiye girip hamile kaldığını belirterek "Muhammet Reşit'le sadece sosyal medyadan arkadaştık. Kendisi ile hiçbir zaman bir araya gelmedik, ilişkiye de girmedik. Babamın M.Ç'ye bir şey yapmasından korktuğum için Muhammet Reşit'in ismini verdim." şeklinde savunma yaptı. Sanık F.B.'nin mahkeme hakimine "M.Ç.'ye DNA testi yapıldı mı? M.Ç. ile ilgili herhangi bir dava açıldı mı?" diye sorular sorması dikkati çekti.
Adana'da tecavüz yalanıyla 17 yaşındaki gencin babası tarafından öldürülmesine neden olan 15 yaşındaki kız ifadesinde" Akrabamla arabada ilişkiye girdik. Korktuğum için babama Muhammet'in ismini verdim." dedi.

Adana'da tecavüzüne uğradığı yalanıyla 17 yaşındaki gencin babası tarafından öldürülmesine neden olduğu iddiasıyla yargılanan 15 yaşındaki sanığın tahliyesine karar verildi. Kız çocuğu ifadesinde, 'Uzaktan akrabam M.Ç. yaz aylarında Çatalan Köprüsü civarında arabada ilişkiye girdik. Muhammet ile hiç görüşmedim. Korktuğum için babama onun ismini verdim" dedi

"AKRABAMLA ARABADA İLİŞKİYE GİRDİK, HAMİLE KALDIM"

Adana 3. Çocuk Mahkemesindeki duruşmaya F.B. tutuklu bulunduğu Tarsus Kadın Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Öldürülen Muhammet Reşit Yıldırım'ın babası Ali Yıldırım ve tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu.

F.B. savunmasında, uzaktan akrabası M.Ç. ile arabada ilişkiye girip hamile kaldığını belirterek "Muhammet Reşit'le sadece sosyal medyadan arkadaştık. Kendisi ile hiçbir zaman bir araya gelmedik, ilişkiye de girmedik. Babamın M.Ç'ye bir şey yapmasından korktuğum için Muhammet Reşit'in ismini verdim." şeklinde savunma yaptı.

Sanık F.B.'nin mahkeme hakimine "M.Ç.'ye DNA testi yapıldı mı? M.Ç. ile ilgili herhangi bir dava açıldı mı?" diye sorular sorması dikkati çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.