TEGV ADANA YAZ ETKİNLİKLERİ 3. HAFTASINA GİRDİ

EĞİTİM 07.07.2017 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1652+ kez okundu.
 

TEGV ADANA YAZ ETKİNLİKLERİ 3. HAFTASINA GİRDİ

  TEGV ADANA Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimi, Adana ili sorumlusu Hakan Kaya ve gönüllü eğitmenleri ile, 2017 yaz etkinlikleri kapsamında 6 hafta sürecek eğitimlerde öğrencilere yeni modüller uygulamaya başladı. Yaz sıcakları nedeniyle eğitimler pazartesi ve salı günleri saat:16:00- 18:00 saatleri arasında uygulanıyor. Havuzlubahçe mahallesinde yer alan Vakıf binasındaki eğitimlerden Hadırlı- Havuzlubahçe ve Akkapı da yaşayan çocuklar faydalanabiliyor.   Yaz etkinlikleri Gönüllü eğitmenleri, Özgür Deprem, Çiğdem Akça, Birsen Nazik , Meral Baykam, Burcu Savma, Nazan Tokdemir, Olcay Kiser, Alper Bağ, Sercan Tayız, Yasin Tatan ve Eğitim Fakültesinden genç mezunlardan oluşuyor.   SANAT-1 ve SANAT-2  düzey-1 ( 1. ve 2. sınıf) düzey-2 ( 3. ve 4. sınıf)  modüllerle ,Çocuklarda yaratıcı düşünme yeteneğini geliştirmeyi , BİLİM- SPOR- MÜZİK ve BESLENME ÇANTAM modülleri ile de zihinsel, ruhsal ve vücut koordinasyonlarını sağlamak becerisini arttırmayı ve grup çalışmalarını öğrenmelerini amaçlıyorlar. Etkinler içinde 2 de gezi yapılacak. Çukurova Üniversitesi Su ürünleri fakültesi, Ç.Ü. Botanik Bahçesi, hayvan barınağı ve Çukurova Belediyesi su oyunları parkı programa alındı.  

 

TEGV ADANA Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimi, Adana ili sorumlusu Hakan Kaya ve gönüllü eğitmenleri ile, 2017 yaz etkinlikleri kapsamında 6 hafta sürecek eğitimlerde öğrencilere yeni modüller uygulamaya başladı. Yaz sıcakları nedeniyle eğitimler pazartesi ve salı günleri saat:16:00- 18:00 saatleri arasında uygulanıyor. Havuzlubahçe mahallesinde yer alan Vakıf binasındaki eğitimlerden Hadırlı- Havuzlubahçe ve Akkapı da yaşayan çocuklar faydalanabiliyor.

 

Yaz etkinlikleri Gönüllü eğitmenleri, Özgür Deprem, Çiğdem Akça, Birsen Nazik , Meral Baykam, Burcu Savma, Nazan Tokdemir, Olcay Kiser, Alper Bağ, Sercan Tayız, Yasin Tatan ve Eğitim Fakültesinden genç mezunlardan oluşuyor.

 

SANAT-1 ve SANAT-2  düzey-1 ( 1. ve 2. sınıf) düzey-2 ( 3. ve 4. sınıf)  modüllerle ,Çocuklarda yaratıcı düşünme yeteneğini geliştirmeyi , BİLİM- SPOR- MÜZİK ve BESLENME ÇANTAM modülleri ile de zihinsel, ruhsal ve vücut koordinasyonlarını sağlamak becerisini arttırmayı ve grup çalışmalarını öğrenmelerini amaçlıyorlar.

Etkinler içinde 2 de gezi yapılacak. Çukurova Üniversitesi Su ürünleri fakültesi, Ç.Ü. Botanik Bahçesi, hayvan barınağı ve Çukurova Belediyesi su oyunları parkı programa alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.