Tek yürek olduk

GÜNDEM 26.01.2020 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1560+ kez okundu.
 

Tek yürek olduk

  Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 37’ye yükseldi. YARDIMLAR GİDİYOR Kara gün nedeniyle Türkiye tek yürek oldu. İstanbul’dan Adana’ya, Çanakkale’den Ankara’ya, Tekirdağ’dan Muğla ve Hakkari’ye kadar ülkenin dört bir yanından yardım malzemeleri Elazığ’a doğru yola çıktı. TÜRKİYE SEFERBER OLDU Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), enkaz altından 45 kişinin sağ kurtarıldığını, 1607 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Ölü sayısı ise 37 olarak açıklandı. Türkiye, depremzedeler için adeta seferber oldu.

 

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 37’ye yükseldi.

YARDIMLAR GİDİYOR

Kara gün nedeniyle Türkiye tek yürek oldu. İstanbul’dan Adana’ya, Çanakkale’den Ankara’ya, Tekirdağ’dan Muğla ve Hakkari’ye kadar ülkenin dört bir yanından yardım malzemeleri Elazığ’a doğru yola çıktı.

TÜRKİYE SEFERBER OLDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), enkaz altından 45 kişinin sağ kurtarıldığını, 1607 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Ölü sayısı ise 37 olarak açıklandı. Türkiye, depremzedeler için adeta seferber oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.