TEKNİK LİSE ÖĞRENCİLERİ SANKO HES’LERİNİ ZİYARET ETTİ

EĞİTİM 10.04.2019 - 12:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1277+ kez okundu.
 

TEKNİK LİSE ÖĞRENCİLERİ SANKO HES’LERİNİ ZİYARET ETTİ

  Rize Çayeli Ahmet Hamdi İsakoğlu Mesleki ve Anadolu Teknik lisesi öğrencileri, SANKO Enerji’nin Rize İkizdere havzasında bulunan Cevizlik ve Kalkandere Hidroelektrik Santrallerine (HES) ziyarette bulundu.   Ziyarete katılan 20 kişilik öğrenci grubuna, gezi öncesinde güvenlik amaçlı iş sağlığı ve güvenliği ziyaretçi eğitimi verildi.   Daha sonrasında İşletme Mühendisi Osman Kurtuluş eşliğinde regülatörde su alma yapısı ve işletme binasında üniteler tanıtılarak deredeki suyun santrale alınıp elektrik üretiminin yapılması ve sonrasında dereye geri bırakılması anlatıldı.   Öğrenciler, programları kapsamında SANKO Enerji Rize İşletmeleri Müdürü Harun Taş’ı da ziyaret ettiler.

 

Rize Çayeli Ahmet Hamdi İsakoğlu Mesleki ve Anadolu Teknik lisesi öğrencileri, SANKO Enerji’nin Rize İkizdere havzasında bulunan Cevizlik ve Kalkandere Hidroelektrik Santrallerine (HES) ziyarette bulundu.

 

Ziyarete katılan 20 kişilik öğrenci grubuna, gezi öncesinde güvenlik amaçlı iş sağlığı ve güvenliği ziyaretçi eğitimi verildi.

 

Daha sonrasında İşletme Mühendisi Osman Kurtuluş eşliğinde regülatörde su alma yapısı ve işletme binasında üniteler tanıtılarak deredeki suyun santrale alınıp elektrik üretiminin yapılması ve sonrasında dereye geri bırakılması anlatıldı.

 

Öğrenciler, programları kapsamında SANKO Enerji Rize İşletmeleri Müdürü Harun Taş’ı da ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.