TEKNOLOJİ MERAKLILARINA BÜYÜK FIRSAT

GÜNDEM 01.12.2017 - 12:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1319+ kez okundu.
 

TEKNOLOJİ MERAKLILARINA BÜYÜK FIRSAT

  Sosyal ve kültürel etkinliklerin Adana’daki adresi Optimum Alışveriş Merkezi, teknoloji tutkunlarına özel merak edilen Samsung Galaxy S8+’yı, Adanalılarla buluşturdu. Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yine heyecanı zirvede tutuyor. Teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi 6.2 inç boyutunda ve sınırsız ekran tasarımına sahip telefonu Galaxy S8+, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde meraklılarına sunuldu. AVM ziyaretçileri, Samsung’un, Galaxy S8+ telefonunu tanıtmak amacıyla kurduğu deneyimleme standında, teknoloji harikası bu cihazı tüm yönleriyle inceleme fırsatı buldular.   Samsung’un teknoloji dünyasını diledikleri gibi keşfeden teknoloji meraklıları, sanal gerçeklik gözlükleriyle eğlenceli ve macera dolu anlar yaşadı. Samsung Note 8 ile sonsuz ekran ve özel tasarımı kullananlar, cihazlarla neler yapılabildiğini de öğrendikçe şaşkınlıklarını gizleyemediler. Note 8’in s-pen uygulamasıyla çocuklar da çizim yapıp keyifli vakit geçirdi. Standı ziyaret edenler, telefonların kamerasının performansını ölçmek için öz çekim yaptıkları fotoğrafların baskısını da gerçekleştirebildiler.   Önü ve arkası Corning Gorilla Glass 5 ile kaplı olan,  kenarları güçlendirilmiş alüminyum malzemeden yapılan, yüzde 84 ekran kasa oranına sahip cihaz, neredeyse çerçevesiz yapısıyla oldukça etkileyici bulundu.  Samsung parmak izi okuyucusunu kameranın yanına yerleştirerek de ayrı bir fark yarattı.      

 

Sosyal ve kültürel etkinliklerin Adana’daki adresi Optimum Alışveriş Merkezi, teknoloji tutkunlarına özel merak edilen Samsung Galaxy S8+’yı, Adanalılarla buluşturdu.

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yine heyecanı zirvede tutuyor. Teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi 6.2 inç boyutunda ve sınırsız ekran tasarımına sahip telefonu Galaxy S8+, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde meraklılarına sunuldu. AVM ziyaretçileri, Samsung’un, Galaxy S8+ telefonunu tanıtmak amacıyla kurduğu deneyimleme standında, teknoloji harikası bu cihazı tüm yönleriyle inceleme fırsatı buldular.

 

Samsung’un teknoloji dünyasını diledikleri gibi keşfeden teknoloji meraklıları, sanal gerçeklik gözlükleriyle eğlenceli ve macera dolu anlar yaşadı. Samsung Note 8 ile sonsuz ekran ve özel tasarımı kullananlar, cihazlarla neler yapılabildiğini de öğrendikçe şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Note 8’in s-pen uygulamasıyla çocuklar da çizim yapıp keyifli vakit geçirdi. Standı ziyaret edenler, telefonların kamerasının performansını ölçmek için öz çekim yaptıkları fotoğrafların baskısını da gerçekleştirebildiler.

 

Önü ve arkası Corning Gorilla Glass 5 ile kaplı olan,  kenarları güçlendirilmiş alüminyum malzemeden yapılan, yüzde 84 ekran kasa oranına sahip cihaz, neredeyse çerçevesiz yapısıyla oldukça etkileyici bulundu.  Samsung parmak izi okuyucusunu kameranın yanına yerleştirerek de ayrı bir fark yarattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.