Tekzen’den Patili Dostlara Rengarenk Yuvalar

05.04.2018 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1743+ kez okundu.
 

Tekzen’den Patili Dostlara Rengarenk Yuvalar

  “Her ilde bir TEKZEN” hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Tekzen’den 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde sokakta yaşayan patili dostları için anlamlı jest…Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde patili dostlarına graffiti sanatçıları Kien, Wasp ve Raif Jr'ın özenle tasarladığı sıcacık ve rengârenk 50 farklı kulübeyi hediye etti. Tekzen, internet sitesi  tekzen.com.tr’de, doğal hayatın vazgeçilmez bir parçası olan patili dostlarına sosyal sorumluluk projesi kapsamında desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda kayıp ya da terkedilmiş kedi ve köpek ilanları için tekzen.com.tr’de özel bir sayfa açtıklarını belirten Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, “Bu platformda sadece kayıp evcil hayvanların değil, aynı zamanda sokaklara terkedilmiş ya da barınaklarda yaşayan küçük dostlarımızın da ilanlarını paylaşıyoruz” dedi. Kızılkaya, hemen her gün farklı bir hayvana şiddet haberi ile karşılaştıklarını ve tüm hayvanseverler gibi bunun derin üzüntüsünü duyduklarını belirterek sokak hayvanları ile ilgili sürdürdükleri iletişimi daha da öteye taşımak istediklerini belirtti. Sokakta sahiplenilmeyen ve hayatını sürdürmek zorunda olan patili dostlara sıcak bir yuva vermek istediklerini de sözlerine ekledi. 45 farklı noktada, 150 patili dosta sıcacık yuva   “Pati Dostu Evler” projeleri kapsamında açıklama yapan Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, “Öncelikle kedi ve köpek evlerini üretecek marangoza modellerimizi ileterek, üretim sürecimizi başlattık. Bu yuvalar hem dostlarımızın, hem de yaşadıkları sokakların karakterleri yansıtan güzellikte, onlara has ve özel olmalıydı. Çünkü Tekzen olarak sadece müşterilerimizin evleri değil, tüm hayatı güzelleştirmek en büyük perspektifimizdi.” dedi.   Eş zamanlı olarak belediyeler ile irtibata geçerek, kulübeye ihtiyaçları olan semtler konusunda bilgi aldıklarını belirten Kızılkaya, evlerin üretiminin ve boyanma sürecinin bitmesinin ardından işbirliği yapmış oldukları belediyelerin tahsis etmiş oldukları alanlara kulübeleri yerleştirerek 150 patili dostu yuvalarına kavuşturdukları açıklamasında bulundu.         Tekzen, internet sitesi tekzen.com.tr’deki ilan platformu ile bugüne kadar 262 köpek, 52 kedi ve 1 kuş olmak üzere toplamda 315 sokak hayvanını yeni yuvalarıyla buluşturdu.   Tekzen, sadece müşterilerinin evlerini değil, hayatı daha güzel ve mutlu kılan sokak hayvanlarının yaşam alanlarını ve sokakları renklendirerek hayatın kendisine de değer katmaya devam edecek.   Yuvalarına kavuşan patili dostlarımızı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.  

 

“Her ilde bir TEKZEN” hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Tekzen’den 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde sokakta yaşayan patili dostları için anlamlı jest…Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde patili dostlarına graffiti sanatçıları Kien, Wasp ve Raif Jr'ın özenle tasarladığı sıcacık ve rengârenk 50 farklı kulübeyi hediye etti.

Tekzen, internet sitesi  tekzen.com.tr’de, doğal hayatın vazgeçilmez bir parçası olan patili dostlarına sosyal sorumluluk projesi kapsamında desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda kayıp ya da terkedilmiş kedi ve köpek ilanları için tekzen.com.tr’de özel bir sayfa açtıklarını belirten Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, “Bu platformda sadece kayıp evcil hayvanların değil, aynı zamanda sokaklara terkedilmiş ya da barınaklarda yaşayan küçük dostlarımızın da ilanlarını paylaşıyoruz” dedi.

Kızılkaya, hemen her gün farklı bir hayvana şiddet haberi ile karşılaştıklarını ve tüm hayvanseverler gibi bunun derin üzüntüsünü duyduklarını belirterek sokak hayvanları ile ilgili sürdürdükleri iletişimi daha da öteye taşımak istediklerini belirtti. Sokakta sahiplenilmeyen ve hayatını sürdürmek zorunda olan patili dostlara sıcak bir yuva vermek istediklerini de sözlerine ekledi.

45 farklı noktada, 150 patili dosta sıcacık yuva

 

“Pati Dostu Evler” projeleri kapsamında açıklama yapan Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, “Öncelikle kedi ve köpek evlerini üretecek marangoza modellerimizi ileterek, üretim sürecimizi başlattık. Bu yuvalar hem dostlarımızın, hem de yaşadıkları sokakların karakterleri yansıtan güzellikte, onlara has ve özel olmalıydı. Çünkü Tekzen olarak sadece müşterilerimizin evleri değil, tüm hayatı güzelleştirmek en büyük perspektifimizdi.” dedi.

 

Eş zamanlı olarak belediyeler ile irtibata geçerek, kulübeye ihtiyaçları olan semtler konusunda bilgi aldıklarını belirten Kızılkaya, evlerin üretiminin ve boyanma sürecinin bitmesinin ardından işbirliği yapmış oldukları belediyelerin tahsis etmiş oldukları alanlara kulübeleri yerleştirerek 150 patili dostu yuvalarına kavuşturdukları açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

Tekzen, internet sitesi tekzen.com.tr’deki ilan platformu ile bugüne kadar 262 köpek, 52 kedi ve 1 kuş olmak üzere toplamda 315 sokak hayvanını yeni yuvalarıyla buluşturdu.

 

Tekzen, sadece müşterilerinin evlerini değil, hayatı daha güzel ve mutlu kılan sokak hayvanlarının yaşam alanlarını ve sokakları renklendirerek hayatın kendisine de değer katmaya devam edecek.

 

Yuvalarına kavuşan patili dostlarımızı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.