TELLİDERE MAHALLESİ'NDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR aradayız...İ

SİYASET 12.06.2018 - 11:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2218+ kez okundu.
 

TELLİDERE MAHALLESİ'NDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR aradayız...İ

Vali Mahmut Demirtaş,  sıkça gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş buluşmalarını Seyhan İlçesi'ne bağlı Tellidere Mahallesi'nde sürdürdü.   Esnaf ve Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunduğu ziyarette Vali Mahmut Demirtaş,   dile getirilen hususların titizlikle takipçisi olacağını söyledi ve gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.   Vali Mahmut Demirtaş'ın Tellidere Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaret, esnaf ve vatandaşların, sorunlarının çözümüne yönelik duyarlılığından dolayı teşekkür etmeleriyle son buldu.

Vali Mahmut Demirtaş,  sıkça gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş buluşmalarını Seyhan İlçesi'ne bağlı Tellidere Mahallesi'nde sürdürdü.

 

Esnaf ve Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunduğu ziyarette Vali Mahmut Demirtaş,   dile getirilen hususların titizlikle takipçisi olacağını söyledi ve gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Vali Mahmut Demirtaş'ın Tellidere Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaret, esnaf ve vatandaşların, sorunlarının çözümüne yönelik duyarlılığından dolayı teşekkür etmeleriyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.