TEMSA'YA SUÇ DUYURUSU VE HACİZ

GÜNDEM 08.12.2019 - 15:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1774+ kez okundu.
 

TEMSA'YA SUÇ DUYURUSU VE HACİZ

Sabancı Grubu’nun True Value Capital Partners'a sattığı Temsa’da işçi kıyımı yapılacağı iddia edildi.
ARAZİ VE OTOBÜSLERE HACİZ  Alınan bilgi ve iddialara göre, bazı bankalar Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ayrıca alacaklı bankalar, bazı otobüs ve arazilere de haciz koydurdu.  SATIŞ YAPILDIĞINDA BORÇ 1.3 MİLYAR  Temsa'nın satışının yapıldığında borcunun 1.3 milyar TL olduğu öğrenildi. İddialara göre, Temsa kasasında 700 milyon TL'nin üzerinde  parayla True Value Capital Partners’a satıldı.     850 MİLYON BORÇ VARKEN  500 MİLYON DAHA BORÇLANDIRILMIŞ Temsa'nın bankalara borcu 850 milyon TL iken bazı bankalara 500 milyon TL borçlandırıldığı, bu parayla da ünlü bir bankanın daha önce bu şirkete kullandırdığı kredilerin kapatıldığı ileri sürüldü.  PİYASA KOŞULLARININ ALTINDA SATIŞ Temsa’nın piyasa koşullarının oldukça altında bir fiyatla satıldığı da iddialar arasında. Şimdi ülkenin köklü firması olan Temsa, suç duyurusu, icra, haciz ve işçi kıyımı iddialarıyla gündemde…
Sabancı Grubu’nun True Value Capital Partners'a sattığı Temsa’da işçi kıyımı yapılacağı iddia edildi.

ARAZİ VE OTOBÜSLERE HACİZ 

Alınan bilgi ve iddialara göre, bazı bankalar Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ayrıca alacaklı bankalar, bazı otobüs ve arazilere de haciz koydurdu. 
SATIŞ YAPILDIĞINDA BORÇ 1.3 MİLYAR 
Temsa'nın satışının yapıldığında borcunun 1.3 milyar TL olduğu öğrenildi. İddialara göre, Temsa kasasında 700 milyon TL'nin üzerinde  parayla True Value Capital Partners’a satıldı.    
850 MİLYON BORÇ VARKEN 
500 MİLYON DAHA BORÇLANDIRILMIŞ
Temsa'nın bankalara borcu 850 milyon TL iken bazı bankalara 500 milyon TL borçlandırıldığı, bu parayla da ünlü bir bankanın daha önce bu şirkete kullandırdığı kredilerin kapatıldığı ileri sürüldü. 
PİYASA KOŞULLARININ ALTINDA SATIŞ
Temsa’nın piyasa koşullarının oldukça altında bir fiyatla satıldığı da iddialar arasında. Şimdi ülkenin köklü firması olan Temsa, suç duyurusu, icra, haciz ve işçi kıyımı iddialarıyla gündemde…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.