TEPKİ VAR

GÜNDEM 07.12.2018 - 18:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1280+ kez okundu.
 

TEPKİ VAR

Dünya Rakı Gününde Kebap ve Şalgam Festivali’ne
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana İl Temsilcisi Emrah Sancar, Dünya Rakı Gününde Kebap ve Şalgam Festivali’ne tepki gösterdi.  Sancar, dün Cuma namazı çıkışı Adana Ulu Cami önünde, ellerinde festival karşıtı dövizler taşıyan TÜGVA Adana İl Temsilciliği üyeleriyle birlikte açıklama yaptı. Sancar, Tarihi Ulu Cami ve Büyüksaat’te geleneksel hale getirilmeye çalışılan “Kebap ve Şalgam Festivali”ni eleştirdi. Organizasyonu Adana halkını yozlaştırma çabası olarak niteleyen Sancar,  “Bu kadar verimli ve eşsiz toprakların festival adı altında yok edilmeye çalışılmasına izin vermedik, vermiyoruz. Biz Adana’yı, ülkesini, inancını ve tüm insanlığı seven insanlar olarak bu çirkin uygulamanın bir an önce iptal edilmesini bekliyoruz” dedi.
Dünya Rakı Gününde Kebap ve Şalgam Festivali’ne

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana İl Temsilcisi Emrah Sancar, Dünya Rakı Gününde Kebap ve Şalgam Festivali’ne tepki gösterdi. 

Sancar, dün Cuma namazı çıkışı Adana Ulu Cami önünde, ellerinde festival karşıtı dövizler taşıyan TÜGVA Adana İl Temsilciliği üyeleriyle birlikte açıklama yaptı. Sancar, Tarihi Ulu Cami ve Büyüksaat’te geleneksel hale getirilmeye çalışılan “Kebap ve Şalgam Festivali”ni eleştirdi. Organizasyonu Adana halkını yozlaştırma çabası olarak niteleyen Sancar,  “Bu kadar verimli ve eşsiz toprakların festival adı altında yok edilmeye çalışılmasına izin vermedik, vermiyoruz. Biz Adana’yı, ülkesini, inancını ve tüm insanlığı seven insanlar olarak bu çirkin uygulamanın bir an önce iptal edilmesini bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.