Tercih Danışma Merkezi Öğrencilerin Yanında

EĞİTİM 25.07.2017 - 11:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1910+ kez okundu.
 

Tercih Danışma Merkezi Öğrencilerin Yanında

  Seyhan Belediyesi LYS’ye giren öğrencilere ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyor. 12 Temmuz’dan bu yana hizmet veren Tercih Danışma Merkezi üniversite adayları tarafından yoğun ilgi görüyor.   ADANA-Üniversiteler, LYS sonuçları açıklanmasıyla birlikte üniversite adaylarına kapılarını açarken Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü’de gençlerin hatalı tercih yapmalarının önüne geçmek için Yaşar Kemal Kültür Merkezi içerisinde “Tercih Danışma Merkezi” oluşturuldu.   Tercih Danışma Merkezini ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gençlerin geleceklerini planlarken üniversite tercihlerinde bazen yanlış tercih yaptıklarının altını çizerek gençlerin hata yapmamaları ve geleceklerini daha iyi planlayabilmeleri için rehberlik hizmeti verdiklerini söyledi.  Günlük ortalama 250 ile 300 arasında öğrenciye hizmet veren Tercih Danışma Merkezi 26 Temmuz’a kadar üniversite adaylarına rehberlik hizmeti vermeye devam edecek.  

 

Seyhan Belediyesi LYS’ye giren öğrencilere ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyor. 12 Temmuz’dan bu yana hizmet veren Tercih Danışma Merkezi üniversite adayları tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

ADANA-Üniversiteler, LYS sonuçları açıklanmasıyla birlikte üniversite adaylarına kapılarını açarken Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü’de gençlerin hatalı tercih yapmalarının önüne geçmek için Yaşar Kemal Kültür Merkezi içerisinde “Tercih Danışma Merkezi” oluşturuldu.

 

Tercih Danışma Merkezini ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gençlerin geleceklerini planlarken üniversite tercihlerinde bazen yanlış tercih yaptıklarının altını çizerek gençlerin hata yapmamaları ve geleceklerini daha iyi planlayabilmeleri için rehberlik hizmeti verdiklerini söyledi.  Günlük ortalama 250 ile 300 arasında öğrenciye hizmet veren Tercih Danışma Merkezi 26 Temmuz’a kadar üniversite adaylarına rehberlik hizmeti vermeye devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.