Terminatör Zeydan!

GÜNDEM 02.10.2017 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2110+ kez okundu.
 

Terminatör Zeydan!

  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Örgütlere müdahale etmeyin!” talimatına rağmen geri adım atmıyor.  BÖLÜYOR, PARÇALIYOR, YIKIP GEÇİYOR Programlanmış bir robot gibi kırıp döküyor, ayrıştırıyor, bölüyor, parçalıyor önüne geleni yıkıp geçiyor. 80’li yılların popüler filmindeki Terminatör’ü aratmayan Zeydan Karalar, seçildiği günden bu yana örgütlere müdahale etmekle suçlanıyor.  ÖRGÜTLERE MÜDAHALEYİ HİÇ BIRAKMADI 2015 yılındaki 7 Haziran seçimleri öncesinde, yardımcısı Aydın Uslupehlivan’ın önseçimden çıkması için belediye imkanlarını seferber ettiği öne sürülen Karalar, bu hedefine ulaştıktan sonra örgütlere müdahaleyi hiç bırakmadı.  AYDIN USLUPEHLİVAN’I SEÇTİRDİ AMA… Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adana’yı temsil eden Aydın Uslupehlivan ise en sönük vekillerden biri oldu. Ne bir soru önergesi, ne meclis kürsüsünden bir tek konuşması var. Ayrıca bir tek canlı yayında bile görülmedi.  VİLLA SAHİPLERİNE 5 BİN LİRA VERDİ  Zeydan Karalar, CHP İl Başkanlığı seçimlerine de açıkça müdahale etti. Karalar’ın desteklediği aday kazandı. Başkanın, seçim kazanmak için; 300 liralık sosyal yardımları 5 bin liraya yükseltip ‘villası olan ve Jeep’le gezen’ delege ağalarına verdiği de ortaya çıktı.  HALKIN PARASI HOYRATÇA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ Belediye imkanları, halkın cebinden çıkan para hoyratça ve suç işlenerek güç savaşında peşkeş çekildi. Milletvekili, il ve ilçe örgütlerine müdahale eden Zeydan Karalar, şimdi de delege seçimlerine müdahale ederek ‘delegeliği mezata’ çıkardı.

 

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Örgütlere müdahale etmeyin!” talimatına rağmen geri adım atmıyor. 
BÖLÜYOR, PARÇALIYOR, YIKIP GEÇİYOR
Programlanmış bir robot gibi kırıp döküyor, ayrıştırıyor, bölüyor, parçalıyor önüne geleni yıkıp geçiyor. 80’li yılların popüler filmindeki Terminatör’ü aratmayan Zeydan Karalar, seçildiği günden bu yana örgütlere müdahale etmekle suçlanıyor. 
ÖRGÜTLERE MÜDAHALEYİ HİÇ BIRAKMADI
2015 yılındaki 7 Haziran seçimleri öncesinde, yardımcısı Aydın Uslupehlivan’ın önseçimden çıkması için belediye imkanlarını seferber ettiği öne sürülen Karalar, bu hedefine ulaştıktan sonra örgütlere müdahaleyi hiç bırakmadı. 
AYDIN USLUPEHLİVAN’I SEÇTİRDİ AMA…
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adana’yı temsil eden Aydın Uslupehlivan ise en sönük vekillerden biri oldu. Ne bir soru önergesi, ne meclis kürsüsünden bir tek konuşması var. Ayrıca bir tek canlı yayında bile görülmedi. 
VİLLA SAHİPLERİNE 5 BİN LİRA VERDİ 
Zeydan Karalar, CHP İl Başkanlığı seçimlerine de açıkça müdahale etti. Karalar’ın desteklediği aday kazandı. Başkanın, seçim kazanmak için; 300 liralık sosyal yardımları 5 bin liraya yükseltip ‘villası olan ve Jeep’le gezen’ delege ağalarına verdiği de ortaya çıktı. 
HALKIN PARASI HOYRATÇA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ
Belediye imkanları, halkın cebinden çıkan para hoyratça ve suç işlenerek güç savaşında peşkeş çekildi. Milletvekili, il ve ilçe örgütlerine müdahale eden Zeydan Karalar, şimdi de delege seçimlerine müdahale ederek ‘delegeliği mezata’ çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.