“Terör destekçisi ABD en ağır bedeli ödeyecek”

GÜNDEM 11.03.2018 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1323+ kez okundu.
 

“Terör destekçisi ABD en ağır bedeli ödeyecek”

  ADANA- Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, ABD’nin açık ve net bir şekilde teröre destek veren bir ülke konumuna geldiğini belirterek, “Amerika terörü destekleyen ülkeler arasına alınmalıdır. Biz, ABD ile müttefik olmamıza rağmen terör örgütlerine destek veriyorlar. Bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecekler” dedi.  “OSMANLI RUHU UYANIYOR” PYD ve YPG'yi terör örgütü olarak kabul etmemesi nedeniyle ABD'ye sert tepki gösteren Gülnar, “PYD, YPG terör örgütüdür diyoruz, onlar terör örgütü kabul etmiyorlar. Yetmezmiş gibi eli kanlı terör çetelerine silah yardımında bulunuyorlar. Osmanlı’nın torunları olarak tekrar uyarıyoruz, Osmanlı ruhu uyanıyor. Bu ruhun karşısında kimse duramaz” diye konuştu.  “TÜRKİYE’Yİ ORTADOĞU ÜLKELERİNE DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR”  ABD’nin Türkiye’yi  Ortadoğu ülkelerine döndürmek için var gücüyle çalıştığını söyleyen Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, şöyle devam etti: “Başta ABD olmak üzere AB ülkeleri ülkemizi bir kaosa sürüklemek istiyor ama bu alçak emellerine asla ulaşamayacaklar.  Oysa bilmeleri gerekir ki Türk milletini hiç bir güç yenemez. Biz bir ölürüz bin doğarız. ABD, bizi içten yıkmak için her zaman teröre destek verdi. Fetö bile ABD desteklidir. Fetö, yıllardır sinsice ülkemizin tüm birimlerini ele geçirmeye çalışmadı mı? 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında kendi silahlarımızla kendi vatandaşlarımızı öldürtmediler mi? Ama Aziz Türk milleti seçilmiş iradeye, demokrasiye ve vatanına sahip çıkmış o alçaklara geçit vermemiştir. Hain kalkışmada 250 vatandaşımız şehit oldu, 2 bin 194 vatandaşımız yaralandı. Peki ABD’nin meclisini, beyaz sarayını bombalamış olan bir terör örgütü, bu kadar vatandaşını şehit etmiş olan bir terör örgütü olsa, bu örgütün yöneticisi de Türkiye’de yaşasa ABD yönetimi ve halkı buna ne derdi? Ülkemizin sınırında kurulması planlanan terör devletine asla izin verilmeyecektir. Kahraman Mehmetçiğimizin başlattığı operasyon bunun içindir. Amerika ve AB ülkeleri terör örgütü hamiliğinden bir an önce vazgeçmelidir. Bizler Osmanlının torunları olarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı hareket eden herkes hak ettiği cevabı alacaktır. TBMM’ndeki tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyorum gün birlik ve beraberlik günüdür. Dün olduğu gibi bugün de düşmanlarımıza karşı bir ve diri olalım. Bu vesile ile Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit askerlerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türkiye'nin sınır güvenliği için bu operasyonu gerçekleştirdiğini belirterek, “Sınırımızın boyunda oluşacak bu terör yapılanmasını engellemek, bu milletin de, bu devletin de varoluşsal sebeplerinden biridir” dedi.

 

ADANA- Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, ABD’nin açık ve net bir şekilde teröre destek veren bir ülke konumuna geldiğini belirterek, “Amerika terörü destekleyen ülkeler arasına alınmalıdır. Biz, ABD ile müttefik olmamıza rağmen terör örgütlerine destek veriyorlar. Bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecekler” dedi. 
“OSMANLI RUHU UYANIYOR”
PYD ve YPG'yi terör örgütü olarak kabul etmemesi nedeniyle ABD'ye sert tepki gösteren Gülnar, “PYD, YPG terör örgütüdür diyoruz, onlar terör örgütü kabul etmiyorlar. Yetmezmiş gibi eli kanlı terör çetelerine silah yardımında bulunuyorlar. Osmanlı’nın torunları olarak tekrar uyarıyoruz, Osmanlı ruhu uyanıyor. Bu ruhun karşısında kimse duramaz” diye konuştu. 
“TÜRKİYE’Yİ ORTADOĞU ÜLKELERİNE DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR” 
ABD’nin Türkiye’yi  Ortadoğu ülkelerine döndürmek için var gücüyle çalıştığını söyleyen Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, şöyle devam etti:
“Başta ABD olmak üzere AB ülkeleri ülkemizi bir kaosa sürüklemek istiyor ama bu alçak emellerine asla ulaşamayacaklar.  Oysa bilmeleri gerekir ki Türk milletini hiç bir güç yenemez. Biz bir ölürüz bin doğarız. ABD, bizi içten yıkmak için her zaman teröre destek verdi. Fetö bile ABD desteklidir. Fetö, yıllardır sinsice ülkemizin tüm birimlerini ele geçirmeye çalışmadı mı? 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında kendi silahlarımızla kendi vatandaşlarımızı öldürtmediler mi? Ama Aziz Türk milleti seçilmiş iradeye, demokrasiye ve vatanına sahip çıkmış o alçaklara geçit vermemiştir. Hain kalkışmada 250 vatandaşımız şehit oldu, 2 bin 194 vatandaşımız yaralandı. Peki ABD’nin meclisini, beyaz sarayını bombalamış olan bir terör örgütü, bu kadar vatandaşını şehit etmiş olan bir terör örgütü olsa, bu örgütün yöneticisi de Türkiye’de yaşasa ABD yönetimi ve halkı buna ne derdi? Ülkemizin sınırında kurulması planlanan terör devletine asla izin verilmeyecektir. Kahraman Mehmetçiğimizin başlattığı operasyon bunun içindir. Amerika ve AB ülkeleri terör örgütü hamiliğinden bir an önce vazgeçmelidir. Bizler Osmanlının torunları olarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı hareket eden herkes hak ettiği cevabı alacaktır. TBMM’ndeki tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyorum gün birlik ve beraberlik günüdür. Dün olduğu gibi bugün de düşmanlarımıza karşı bir ve diri olalım. Bu vesile ile Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit askerlerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türkiye'nin sınır güvenliği için bu operasyonu gerçekleştirdiğini belirterek, “Sınırımızın boyunda oluşacak bu terör yapılanmasını engellemek, bu milletin de, bu devletin de varoluşsal sebeplerinden biridir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.