TEŞEKKÜR MESAJI

SPOR 09.07.2018 - 11:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1703+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜR MESAJI

Değerli hocamız Mustafa Uğur  ile Başkanımız Murat Sancak ve 2.Başkanımız İmam Gazali Hıradağı’nın yapmış olduğu  görüşmelerin neticesinde, Sayın Mustağa Uğur’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Mustafa Uğur’a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu tüm hizmetler için yönetim kurulumuz ve camiamız adına teşekkür ederiz. Hocamıza bundan sonraki kariyeri için en içten başarı dileklerimizi sunar, yolunun açık olmasını dileriz.  

Değerli hocamız Mustafa Uğur  ile Başkanımız Murat Sancak ve 2.Başkanımız İmam Gazali Hıradağı’nın yapmış olduğu  görüşmelerin neticesinde, Sayın Mustağa Uğur’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Sayın Mustafa Uğur’a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu tüm hizmetler için yönetim kurulumuz ve camiamız adına teşekkür ederiz.

Hocamıza bundan sonraki kariyeri için en içten başarı dileklerimizi sunar, yolunun açık olmasını dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.