TESK Genel Başkanvekili Aksak Adana ESOB’u ziyaret etti

SİYASET 14.10.2019 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1541+ kez okundu.
 

TESK Genel Başkanvekili Aksak Adana ESOB’u ziyaret etti

    TESK Genel Başkanvekili Burhan Aksak, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (Adana ESOB) ziyaret ederek, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'le görüştü. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanvekili ve MEKSA Vakfı Başkanı Burhan Aksak,  bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunacağı Mersin programı nedeniyle havayolu ile Adana'ya geldi. MEKSA Vakfı Genel Sekreteri Hasan Erkan'ın da eşlik ettiği TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Şakirpaşa Havaalanında Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ve Başkanvekili Mustafa Göktaş tarafından karşılandı. Mersin programı öncesi Adana ESOB'a nezaket ziyaretinde bulunan Başkanvekili Burhan Aksak, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ve Başkanvekili Mustafa Göktaş'la sohbet etti. TESK Genel Başkanvekili ve MEKSA Vakfı Başkanı Burhan Aksak, Adana ESOB'u ziyaretinin ardından karayolu ile Mersin'e hareket etti    

 

 

TESK Genel Başkanvekili Burhan Aksak, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (Adana ESOB) ziyaret ederek, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'le görüştü.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanvekili ve MEKSA Vakfı Başkanı Burhan Aksak,  bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunacağı Mersin programı nedeniyle havayolu ile Adana'ya geldi. MEKSA Vakfı Genel Sekreteri Hasan Erkan'ın da eşlik ettiği TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Şakirpaşa Havaalanında Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ve Başkanvekili Mustafa Göktaş tarafından karşılandı.

Mersin programı öncesi Adana ESOB'a nezaket ziyaretinde bulunan Başkanvekili Burhan Aksak, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ve Başkanvekili Mustafa Göktaş'la sohbet etti.

TESK Genel Başkanvekili ve MEKSA Vakfı Başkanı Burhan Aksak, Adana ESOB'u ziyaretinin ardından karayolu ile Mersin'e hareket etti

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.