“Tetikçi” ile FilmBox HD’de aksiyon dolu gerilime hazır olun

24.03.2018 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1890+ kez okundu.
 

“Tetikçi” ile FilmBox HD’de aksiyon dolu gerilime hazır olun

  FilmBox HD, aksiyon dolu bir gerilim hikayesi olan “Tetikçi”yi seyircileriyle buluşturmaya hazırlıyor. Ünlü yönetmenler Mark Neveldine ve Brian Taylor’un yönetmenliğinde ekranlara gelecek olan Tetikçi’nin, başrollerini ise; Jason Statham, Amy Smart ve Carlos Sanz paylaşıyor. Tetikçi Chev Chelios, beklenmedik bir telefon ile güne başlayacağından habersizdir. Bitkin ve halsiz bir durumda çalan cep telefonunu açtığında katil düşmanı Ricky Verona tarafından zehirlendiğini ve sadece 1 saatlik ömrü kaldığını öğrenir. Hayatta kalmak için tek şansı adrenalin seviyesini yüksek tutmak olan Chev’in, bu ruh hali ile yaşadıkları ise merak konusu… Macera dolu bu hikayeyi kaçırmayın. 24 Mart Cumartesi günü saat 21.30’da ekranlara gelmeye hazırlanan “Tetikçi”yi Turkcell TV+, Kablo TV, D-Smart ve FilmBox Live platformları üzerinden izleyebilirsiniz.

 

FilmBox HD, aksiyon dolu bir gerilim hikayesi olan “Tetikçi”yi seyircileriyle buluşturmaya hazırlıyor. Ünlü yönetmenler Mark Neveldine ve Brian Taylor’un yönetmenliğinde ekranlara gelecek olan Tetikçi’nin, başrollerini ise; Jason Statham, Amy Smart ve Carlos Sanz paylaşıyor.

Tetikçi Chev Chelios, beklenmedik bir telefon ile güne başlayacağından habersizdir. Bitkin ve halsiz bir durumda çalan cep telefonunu açtığında katil düşmanı Ricky Verona tarafından zehirlendiğini ve sadece 1 saatlik ömrü kaldığını öğrenir. Hayatta kalmak için tek şansı adrenalin seviyesini yüksek tutmak olan Chev’in, bu ruh hali ile yaşadıkları ise merak konusu… Macera dolu bu hikayeyi kaçırmayın.

24 Mart Cumartesi günü saat 21.30’da ekranlara gelmeye hazırlanan “Tetikçi”yi Turkcell TV+, Kablo TV, D-Smart ve FilmBox Live platformları üzerinden izleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.