THOM KANO SPORCULARIMIZI ESKİŞEHİR'E UĞURLADIK

GÜNDEM 23.07.2019 - 14:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2539+ kez okundu.
 

THOM KANO SPORCULARIMIZI ESKİŞEHİR'E UĞURLADIK

  THOM Kano sporcuları, 24-26 Temmuz tarihlerinde Eskişehir'de düzenlenecek olan olan "Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'na" Adana Kayıkhane THOM Merkezinden uğurlandı. Adana THOM Koordinatörü Murat Adıgüzel; "Sporcularımız Büyükler kategorisinde 01-03 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir Mamuca Göleti’nde düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarında toplamda 19 madalya kazanarak bizleri gururlandırmışlardı. Yine aynı heyecanla 11 erkek 3 kız olmak üzere 14 sporcumuzu Eskişehir’e uğurluyoruz. İnanıyorum ki sporcu kardeşlerim Adana'mıza yine madalyalarla dönecek ve bizleri onurlandıracaktır.  Öncelikle elde ettikleri üstün başarılarından dolayı büyükler kategorisindeki sporcularımızı kutluyor, uğurladığımız sporcularımıza da hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.     Adıgüzel, "Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a hemen her konuda sağlamış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca sporcularımızı motive ederek onların başarılı olmasını sağlayan İl Temsilcimiz Harun Akıllı'ya, antrenörlerimiz Gürcan Pekbahadır, Süleyman Şişli ve Sezgin Akdeniz'e de şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

 

THOM Kano sporcuları, 24-26 Temmuz tarihlerinde Eskişehir'de düzenlenecek olan olan "Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'na" Adana Kayıkhane THOM Merkezinden uğurlandı.

Adana THOM Koordinatörü Murat Adıgüzel; "Sporcularımız Büyükler kategorisinde 01-03 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir Mamuca Göleti’nde düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarında toplamda 19 madalya kazanarak bizleri gururlandırmışlardı. Yine aynı heyecanla 11 erkek 3 kız olmak üzere 14 sporcumuzu Eskişehir’e uğurluyoruz. İnanıyorum ki sporcu kardeşlerim Adana'mıza yine madalyalarla dönecek ve bizleri onurlandıracaktır.  Öncelikle elde ettikleri üstün başarılarından dolayı büyükler kategorisindeki sporcularımızı kutluyor, uğurladığımız sporcularımıza da hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.    

Adıgüzel, "Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a hemen her konuda sağlamış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca sporcularımızı motive ederek onların başarılı olmasını sağlayan İl Temsilcimiz Harun Akıllı'ya, antrenörlerimiz Gürcan Pekbahadır, Süleyman Şişli ve Sezgin Akdeniz'e de şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.