TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ VE ATO’DAN FİRMALARA ZİYARET

EKONOMİ 19.04.2019 - 12:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1841+ kez okundu.
 

TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ VE ATO’DAN FİRMALARA ZİYARET

Adana Ticaret İl Müdürlüğü ve Adana Ticaret Odası (ATO) kent geleninde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek, mevzuat ve uygulamalarına yönelik bilgiler verildi. 21 FİRMA ZİYARET EDİLDİ Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sıddık Kaya ve Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, ziyaret sırasında yapmış oldukları açıklamada Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın talimarlarıyla başlatılan “Türkiye Geneli Firma Ziyaretleri” programları kapsamında, konusunda uzman bakanlık personeli ve yöneticileri tarafından Adana’da faaliyet gösteren 21 firmanın ziyaret edildiğini söyledi. MEVZUAT VE UYGULAMALARINA YÖNELİK BİLGİLER VERİLDİ Ziyaretlerde firmaların Ticaret Bakanlığı’nın görev ve sorumluluğu altındaki mevzuat ve uygulamalarına yönelik sorun, öneri ve taleplerin dinlendiğine yönelik yapılan açıklamada, firmalara bakanlığın ihracat destekleri hakkında çeşitli bilgiler verildiği aktarıldı. İHRACAT DESTEKLERİ HAKKINDA SUNUM Adana Ticaret Odası Konferans Salonu’nda geniş bir katılımla devam eden bilgilendirilmede, ihracat destekleri hakkında sunumlar yapılarak, daha sonra firmaların bakanlığın görev ve sorumluluk alanına giren konular hakkındaki sorular yetkililer tarafından cevaplandı.

Adana Ticaret İl Müdürlüğü ve Adana Ticaret Odası (ATO) kent geleninde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek, mevzuat ve uygulamalarına yönelik bilgiler verildi.

21 FİRMA ZİYARET EDİLDİ

Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sıddık Kaya ve Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, ziyaret sırasında yapmış oldukları açıklamada Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın talimarlarıyla başlatılan “Türkiye Geneli Firma Ziyaretleri” programları kapsamında, konusunda uzman bakanlık personeli ve yöneticileri tarafından Adana’da faaliyet gösteren 21 firmanın ziyaret edildiğini söyledi.

MEVZUAT VE UYGULAMALARINA YÖNELİK BİLGİLER VERİLDİ

Ziyaretlerde firmaların Ticaret Bakanlığı’nın görev ve sorumluluğu altındaki mevzuat ve uygulamalarına yönelik sorun, öneri ve taleplerin dinlendiğine yönelik yapılan açıklamada, firmalara bakanlığın ihracat destekleri hakkında çeşitli bilgiler verildiği aktarıldı.

İHRACAT DESTEKLERİ HAKKINDA SUNUM

Adana Ticaret Odası Konferans Salonu’nda geniş bir katılımla devam eden bilgilendirilmede, ihracat destekleri hakkında sunumlar yapılarak, daha sonra firmaların bakanlığın görev ve sorumluluk alanına giren konular hakkındaki sorular yetkililer tarafından cevaplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.