Timuçin Esen ‘Müslüm’ için 1 yıl çalıştı

01.11.2018 - 15:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2522+ kez okundu.
 

Timuçin Esen ‘Müslüm’ için 1 yıl çalıştı

  2013 yılında hayata veda eden usta sanatçı Müslüm Gürses'in yaşam öyküsünü anlatan 'Müslüm' filminin yapımcısı Mustafa Uslu, başrol oyuncusu Timuçin Esen’in 1 yıldır bu role hazırlandığını açıkladı. Müslüm filminin yapımcısı ve film ekibi dün Akasya’da seyirciyle buluştu. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Timuçin Esen, Turgut Tunçalp ve sanatçının çocukluğunu başarıyla canlandıran Şahin Kendirci büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Hayranlarının isteklerini kırmayarak onlarla fotoğraf çektiren film ekibi, filmi de seyirciyle birlikte izledi. 26 Ekim Cuma günü vizyona giren, ‘Müslüm’ filminin oyuncu ekibi hayranlarıyla buluşmak için dün Akasya AVM’deydi. Katılımcıların “Neden Müslüm Gürses’in kendi sesini kullanmadınız?” sorusu karşısında filmin yapımcısı Mustafa Uslu, “Zor olan Müslüm Gürses’in sesini kullanmak değil. Asıl zor olan onun yorumuyla bu şarkıları seslendirmeyi başarmak” diye konuştu. Uslu, Timuçin Esen’in Müslüm Gürses’i canlandırmak ve onun karakterini filmde tam anlamıyla yansıtabilmek için 1 yıl hazırlandığını belirtti. Esen, “Elimizden geleni yaptık. İnşallah beğenirsiniz” açıklamasını yaptı.    Timuçin Esen, başta olmak üzere Turgut Tunçalp ve Şahin Kendirci seyircilerin ricasını kırmayarak birlikte fotoğraf çektirdi. Üst üste yaşadığı talihsizliklere rağmen yeteneği ve sesiyle başarıya ulaşan, asıl mutluluğuysa sevdiği kadına kavuşarak yakalayan Müslüm Gürses’in etkileyici olduğu kadar ilham veren hayatını anlatan ‘Müslüm’ filmi seyircilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Vizyona girdiği ilk günden itibaren tüm Türkiye’de salonları doldurmayı başaran filmi, ilk üç günde 600 bin 141 kişi izledi.

 

2013 yılında hayata veda eden usta sanatçı Müslüm Gürses'in yaşam öyküsünü anlatan 'Müslüm' filminin yapımcısı Mustafa Uslu, başrol oyuncusu Timuçin Esen’in 1 yıldır bu role hazırlandığını açıkladı. Müslüm filminin yapımcısı ve film ekibi dün Akasya’da seyirciyle buluştu. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Timuçin Esen, Turgut Tunçalp ve sanatçının çocukluğunu başarıyla canlandıran Şahin Kendirci büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Hayranlarının isteklerini kırmayarak onlarla fotoğraf çektiren film ekibi, filmi de seyirciyle birlikte izledi.

26 Ekim Cuma günü vizyona giren, ‘Müslüm’ filminin oyuncu ekibi hayranlarıyla buluşmak için dün Akasya AVM’deydi. Katılımcıların “Neden Müslüm Gürses’in kendi sesini kullanmadınız?” sorusu karşısında filmin yapımcısı Mustafa Uslu, “Zor olan Müslüm Gürses’in sesini kullanmak değil. Asıl zor olan onun yorumuyla bu şarkıları seslendirmeyi başarmak” diye konuştu. Uslu, Timuçin Esen’in Müslüm Gürses’i canlandırmak ve onun karakterini filmde tam anlamıyla yansıtabilmek için 1 yıl hazırlandığını belirtti. Esen, “Elimizden geleni yaptık. İnşallah beğenirsiniz” açıklamasını yaptı.

 

 Timuçin Esen, başta olmak üzere Turgut Tunçalp ve Şahin Kendirci seyircilerin ricasını kırmayarak birlikte fotoğraf çektirdi. Üst üste yaşadığı talihsizliklere rağmen yeteneği ve sesiyle başarıya ulaşan, asıl mutluluğuysa sevdiği kadına kavuşarak yakalayan Müslüm Gürses’in etkileyici olduğu kadar ilham veren hayatını anlatan ‘Müslüm’ filmi seyircilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Vizyona girdiği ilk günden itibaren tüm Türkiye’de salonları doldurmayı başaran filmi, ilk üç günde 600 bin 141 kişi izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.