TİMUR SELÇUK’TAN UNIQ AÇIKHAVA’DA 50. YIL KUTLAMASI

01.09.2018 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2724+ kez okundu.
 

TİMUR SELÇUK’TAN UNIQ AÇIKHAVA’DA 50. YIL KUTLAMASI

MOST-UNIQ AÇIKHAVA KONSERLERİ’NDE TİMUR SELÇUK SÜRPRİZİ
Kerki-Solfej’in işbirliği ile düzenlenen Most-Uniq Açıkhava Konserleri’nin Mabel Matiz, Duman ve Yalın’dan sonraki konuğu Türk müziğinin duayen ismi Timur Selçuk oldu. Sanat hayatındaki 50.yılını kutlayan Timur Selçuk, en sevilen besteleri ve eşsiz yorumuyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatacak. 50 yıllık sanat hayatına birçok değerli eser ve unutulmaz başarılar sığdıran Timur Selçuk, Most – Uniq Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluşuyor. Biletleri Biletix üzerinden satışa sunulan ve 7 Eylül akşamı sahneye çıkacak olan sanatçı, geçmişte bugüne en sevilen eserlerini seslendirecek.  
MOST-UNIQ AÇIKHAVA KONSERLERİ’NDE TİMUR SELÇUK SÜRPRİZİ

Kerki-Solfej’in işbirliği ile düzenlenen Most-Uniq Açıkhava Konserleri’nin Mabel Matiz, Duman ve Yalın’dan sonraki konuğu Türk müziğinin duayen ismi Timur Selçuk oldu. Sanat hayatındaki 50.yılını kutlayan Timur Selçuk, en sevilen besteleri ve eşsiz yorumuyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

50 yıllık sanat hayatına birçok değerli eser ve unutulmaz başarılar sığdıran Timur Selçuk, Most – Uniq Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluşuyor. Biletleri Biletix üzerinden satışa sunulan ve 7 Eylül akşamı sahneye çıkacak olan sanatçı, geçmişte bugüne en sevilen eserlerini seslendirecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.