Tonguç: Dünyayı gezdim, en güzeli Türkiye

GÜNDEM 09.04.2019 - 12:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1389+ kez okundu.
 

Tonguç: Dünyayı gezdim, en güzeli Türkiye

  ADANA / Tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç “Ayrıcalıklı Rotalar” adlı kitabını Adanalı okurları için imzaladı.   Türkiye’nin en çok sevilen yazarlarından Saffet Emre Tonguç, Adanalı okurlarıyla, Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki D&R Mağazasında bir araya geldi.   Tarihçi ve Seyahat Yazarı Saffet Emre Tonguç, imza günü için kendisini bekleyenleri görünce, önce tek tek toklaşıp teşekkür etti, ardından sohbet gerçekleştirdi. Sevenlerinin fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmeyen Tonguç, ardından “Ayrıcalıklı Rotalar” adlı kitabını imzaladı.   Okuyucuları ile sohbetini kitaplarını imzalarken de sürdüren Tonguç, dünyayı gezdiğini ancak, en güzel ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, “32 yıllık bir profesyonel rehber olarak kariyerim boyunca134 ülke, 1500’e yakın şehir gördüm.. En çok aldığım iki soru; ‘En sevdiğiniz şehir hangisi?’ ve ‘Dünyada en çok yaşamak istediğiniz ülke neresi?’ oldu. Bu sorulara cevabım hiç değişmedi; Türkiye ve İstanbul. Dünyada öyle sıra dışı yerlere gidip hayalleri süsleyen öyle coğrafyalar gördüm ki… Hepsinde beni etkileyen, tekrar gitmemi sağlayan birçok şey vardı. Fakat uçağın tekrar İstanbul’a indiği o anı özlemediğim tek bir seyahatim olmadı” dedi.   Okuyuculardan yoğun ilgi gören Tonguç, ilk fırsatta tekrar Adana’ya geleceğini söyledi.  

 

ADANA / Tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç “Ayrıcalıklı Rotalar” adlı kitabını Adanalı okurları için imzaladı.

 

Türkiye’nin en çok sevilen yazarlarından Saffet Emre Tonguç, Adanalı okurlarıyla, Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki D&R Mağazasında bir araya geldi.

 

Tarihçi ve Seyahat Yazarı Saffet Emre Tonguç, imza günü için kendisini bekleyenleri görünce, önce tek tek toklaşıp teşekkür etti, ardından sohbet gerçekleştirdi. Sevenlerinin fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmeyen Tonguç, ardından “Ayrıcalıklı Rotalar” adlı kitabını imzaladı.

 

Okuyucuları ile sohbetini kitaplarını imzalarken de sürdüren Tonguç, dünyayı gezdiğini ancak, en güzel ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, “32 yıllık bir profesyonel rehber olarak kariyerim boyunca134 ülke, 1500’e yakın şehir gördüm.. En çok aldığım iki soru; ‘En sevdiğiniz şehir hangisi?’ ve ‘Dünyada en çok yaşamak istediğiniz ülke neresi?’ oldu. Bu sorulara cevabım hiç değişmedi; Türkiye ve İstanbul. Dünyada öyle sıra dışı yerlere gidip hayalleri süsleyen öyle coğrafyalar gördüm ki… Hepsinde beni etkileyen, tekrar gitmemi sağlayan birçok şey vardı. Fakat uçağın tekrar İstanbul’a indiği o anı özlemediğim tek bir seyahatim olmadı” dedi.

 

Okuyuculardan yoğun ilgi gören Tonguç, ilk fırsatta tekrar Adana’ya geleceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.