TOPLUMA UMUT OLDUK

SİYASET 18.05.2018 - 11:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2387+ kez okundu.
 

TOPLUMA UMUT OLDUK

İYİ Parti Adana milletvekili aday adayı İlker Kılınç, toplumun artık şeffaf, hesap verebilir, adil, tarafsız ve fark edilebilir bir yönetim beklentisi içinde olduğunu söyledi. Kılınç, gezdiği yerlerde partisine karşı ilgi gösterildiğini, insanların mutlu olduklarını gözlemlediğini belirterek partisinin topluma yeniden umut olduğunu bildirdi.
“AKŞENER’İN VİZYONUNU YANSITIRSAK KAZANIRIZ” Kılınç, İYİ Parti Çukurova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Hayta ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Uluslararası bir şirkette 15 yıl yöneticilik yapan Kılınç, burada yaptığı konuşmada, partisinin topluma yeniden umut olduğunu bildirdi. Aday adaylığını açıkladıktan sonra dernek ziyaretleri yaptığını ayrıca bazı ilçe teşkilatlarına giderek kendini tanıttığını kaydeden Kılınç, “Şehrin kuzeyi, güneyi, doğusu batısı ayırt etmeden mahalle toplantıları gerçekleştiriyorum. Orada konuşmalarımızda İYİ Parti’nin alternatif olabilecek politikalarını anlatıyoruz. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener’in vizyonunu seçmene yansıttığımız süre zarfında İYİ Parti olarak bir yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.  “DİNAMİK ADAYLAR DİKKAT ÇEKİYOR” Gezdiği yerlerde elini sıktığı herkesin gözlerinde partisine karşı bir ışık ve mutluluk gördüğüne dikkat çeken İYİ Parti Adana milletvekili aday adayı İlker Kılınç, “Toplum genç, kadın ve dinamik adayların politika etkin olmasını istiyor” dedi. İYİ Parti’ye karşı toplumun bir beklenti içinde olduğunun altını çizen Kılınç, milletvekilliği performansının da ölçülerek seçmene gösterilmesi gerektiğini kaydetti. Kılınç, şöyle devam etti: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne vekil olarak gidenler 6 ay ve 1 yıllık planlar dahilinde yaptıkları çalışmaların sonuçlarını gösterebilmeli. Bu amaçla Allah nasip eder milletvekili olursam; Adana’da bir seçim ofisi açmayı düşünüyorum. Selanik göçmeni bir aileden geliyorum, Namık Kemal mahallesinde doğdum büyüdüm, buradaki insanlarla iletişimi koparmadan ulaşabilir olmak çok önemli. Milletvekili listesine girmek veya girmemekten ziyade; İYİ Parti’de bir şeyler yapmak, etkin olmak, varlık göstermek ve bunu seçmene göstermek niyetindeyim.
İYİ Parti Adana milletvekili aday adayı İlker Kılınç, toplumun artık şeffaf, hesap verebilir, adil, tarafsız ve fark edilebilir bir yönetim beklentisi içinde olduğunu söyledi. Kılınç, gezdiği yerlerde partisine karşı ilgi gösterildiğini, insanların mutlu olduklarını gözlemlediğini belirterek partisinin topluma yeniden umut olduğunu bildirdi.

“AKŞENER’İN VİZYONUNU YANSITIRSAK KAZANIRIZ”
Kılınç, İYİ Parti Çukurova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Hayta ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Uluslararası bir şirkette 15 yıl yöneticilik yapan Kılınç, burada yaptığı konuşmada, partisinin topluma yeniden umut olduğunu bildirdi. Aday adaylığını açıkladıktan sonra dernek ziyaretleri yaptığını ayrıca bazı ilçe teşkilatlarına giderek kendini tanıttığını kaydeden Kılınç, “Şehrin kuzeyi, güneyi, doğusu batısı ayırt etmeden mahalle toplantıları gerçekleştiriyorum. Orada konuşmalarımızda İYİ Parti’nin alternatif olabilecek politikalarını anlatıyoruz. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener’in vizyonunu seçmene yansıttığımız süre zarfında İYİ Parti olarak bir yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu. 
“DİNAMİK ADAYLAR DİKKAT ÇEKİYOR”
Gezdiği yerlerde elini sıktığı herkesin gözlerinde partisine karşı bir ışık ve mutluluk gördüğüne dikkat çeken İYİ Parti Adana milletvekili aday adayı İlker Kılınç, “Toplum genç, kadın ve dinamik adayların politika etkin olmasını istiyor” dedi. İYİ Parti’ye karşı toplumun bir beklenti içinde olduğunun altını çizen Kılınç, milletvekilliği performansının da ölçülerek seçmene gösterilmesi gerektiğini kaydetti. Kılınç, şöyle devam etti: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne vekil olarak gidenler 6 ay ve 1 yıllık planlar dahilinde yaptıkları çalışmaların sonuçlarını gösterebilmeli. Bu amaçla Allah nasip eder milletvekili olursam; Adana’da bir seçim ofisi açmayı düşünüyorum. Selanik göçmeni bir aileden geliyorum, Namık Kemal mahallesinde doğdum büyüdüm, buradaki insanlarla iletişimi koparmadan ulaşabilir olmak çok önemli. Milletvekili listesine girmek veya girmemekten ziyade; İYİ Parti’de bir şeyler yapmak, etkin olmak, varlık göstermek ve bunu seçmene göstermek niyetindeyim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.