TOPLUMUN MHP’YE İHTİYACI VAR

GÜNDEM 02.05.2018 - 14:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2515+ kez okundu.
 

TOPLUMUN MHP’YE İHTİYACI VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı Yeşim Akkaş:
  ADANA /  Adana’da, seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağının belirlenmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isim olan Eczacı Yeşim Akkaş, adaylık başvurusunun ardından başlattığı seçim çalışmalarını sürdürüyor.  “DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDEYİM” Aynı zamanda Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan yardımcısı da olan başarılı iş kadını Akkaş, ilçede kadınların istihdamına yönelik yaptığı projelerle biliniyor. Akkaş, adaylık başvurusunun ardından Genel merkezde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü. Akkaş, Adana’ya döner dönmez ise iki aydan kısa bir süre kalan seçimler için ziyaretlere başladı. MHP Adana milletvekili a.adayı Eczacı Yeşim Akkaş, Türkiye’nin geleceğinin aydınlık olduğunu belirterek, doğru zamanda doğru yerde bulunmak gerektiğini söyledi.  “PARTİMİZ KORUYUCU ROL ÜSTLENDİ” Akkaş, MHP’nin Türkiye’nin her alanda ileriye gitmesi için her zaman koruyucu bir rol üstlendiğini anlatarak, “Milletini, vatanını ve bayrağını seven herkes Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin her şartta, doğru kararlar alarak siyasete yön verdiğini görüyor. Türkiye doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine MHP’nin politikalarına ihtiyaç duymaktadır. Bu zor zamanda yapacak çok işimiz olduğunu biliyoruz. Bugünden tezi yok, partimizin politikalarını vatandaşlarımıza anlatmak üzere gece gündüz demeden koşturuyoruz, çabalıyoruz” diye konuştu.  “KENDİMİZİ ANLATIRSAK MİLLET SEVER” Yüce Allah’ın “insana ancak çalıştığı kadar vardır” buyurduğunu hatırlatan Akkaş, “Biz ne kadar çok çalışır, milletimize kendimizi anlatırsak onlar da bizi sever ve destekler. Yarınların daha iyi olması yolunda atılacak adımlara bugünkünden daha fazla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu birlik ve beraberlik için de her zamankinden daha fazla toplumun MHP’ye ihtiyacı var” dedi.  KIZILELMA VE SONER’E ZİYARET  MHP’li Yeşim Akkaş, ziyaretleri kapsamında; MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner’le görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Akkaş, partinin her kademesinde gece gündüz demeden, yorulma bilmeden çalışan arkadaşlarına da teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı Yeşim Akkaş:

 

ADANA /  Adana’da, seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağının belirlenmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isim olan Eczacı Yeşim Akkaş, adaylık başvurusunun ardından başlattığı seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
“DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDEYİM”
Aynı zamanda Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği Başkan yardımcısı da olan başarılı iş kadını Akkaş, ilçede kadınların istihdamına yönelik yaptığı projelerle biliniyor. Akkaş, adaylık başvurusunun ardından Genel merkezde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü. Akkaş, Adana’ya döner dönmez ise iki aydan kısa bir süre kalan seçimler için ziyaretlere başladı. MHP Adana milletvekili a.adayı Eczacı Yeşim Akkaş, Türkiye’nin geleceğinin aydınlık olduğunu belirterek, doğru zamanda doğru yerde bulunmak gerektiğini söyledi. 
“PARTİMİZ KORUYUCU ROL ÜSTLENDİ”
Akkaş, MHP’nin Türkiye’nin her alanda ileriye gitmesi için her zaman koruyucu bir rol üstlendiğini anlatarak, “Milletini, vatanını ve bayrağını seven herkes Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin her şartta, doğru kararlar alarak siyasete yön verdiğini görüyor. Türkiye doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine MHP’nin politikalarına ihtiyaç duymaktadır. Bu zor zamanda yapacak çok işimiz olduğunu biliyoruz. Bugünden tezi yok, partimizin politikalarını vatandaşlarımıza anlatmak üzere gece gündüz demeden koşturuyoruz, çabalıyoruz” diye konuştu. 
“KENDİMİZİ ANLATIRSAK MİLLET SEVER”
Yüce Allah’ın “insana ancak çalıştığı kadar vardır” buyurduğunu hatırlatan Akkaş, “Biz ne kadar çok çalışır, milletimize kendimizi anlatırsak onlar da bizi sever ve destekler. Yarınların daha iyi olması yolunda atılacak adımlara bugünkünden daha fazla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu birlik ve beraberlik için de her zamankinden daha fazla toplumun MHP’ye ihtiyacı var” dedi. 
KIZILELMA VE SONER’E ZİYARET 
MHP’li Yeşim Akkaş, ziyaretleri kapsamında; MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner’le görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Akkaş, partinin her kademesinde gece gündüz demeden, yorulma bilmeden çalışan arkadaşlarına da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.