TOPUZ’DAN BÜYÜKELÇİYE ZİYARET

GÜNDEM 18.01.2020 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2337+ kez okundu.
 

TOPUZ’DAN BÜYÜKELÇİYE ZİYARET

  Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim’i ziyaret etti. Yapılan görüşme ile kültürler arası etkileşimin sağlanması ve turizm altyapısının geliştirilmesi konuları görüşüldü. Başkan Topuz Büyükelçiye yaptıkları ziyaret sebebi ile yaptığı açıklama da “Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Sn. Hazar İbrahim’i ziyaret ederek kültürler arası etkileşimin arttırılması, bölgemizin tanıtımı ve ilçemize yeni kardeş şehirler oluşturulması yönünde güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri ile bizleri karşılayan Büyükelçimize ilçemizin kültürel ve doğal güzelliklerini anlatarak bölgemizin tanıtımına yönelik kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Karataş Kadın Girişimi Kooperatifi tarafından üretilen bölgemize özgü ürünleri takdim ettik. İlişkilerimizin güçlendirilmesi yönünde yaptığımız görüşmenin güzel sonuçlar doğuracağına inanıyor bizlere gösterdikleri misafirperverlik sebebi ile teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.  

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim’i ziyaret etti. Yapılan görüşme ile kültürler arası etkileşimin sağlanması ve turizm altyapısının geliştirilmesi konuları görüşüldü.

Başkan Topuz Büyükelçiye yaptıkları ziyaret sebebi ile yaptığı açıklama da “Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Sn. Hazar İbrahim’i ziyaret ederek kültürler arası etkileşimin arttırılması, bölgemizin tanıtımı ve ilçemize yeni kardeş şehirler oluşturulması yönünde güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri ile bizleri karşılayan Büyükelçimize ilçemizin kültürel ve doğal güzelliklerini anlatarak bölgemizin tanıtımına yönelik kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Karataş Kadın Girişimi Kooperatifi tarafından üretilen bölgemize özgü ürünleri takdim ettik. İlişkilerimizin güçlendirilmesi yönünde yaptığımız görüşmenin güzel sonuçlar doğuracağına inanıyor bizlere gösterdikleri misafirperverlik sebebi ile teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.