TÖRENLE AVUKATLIĞA ADIM ATTILLAR

GÜNDEM 21.06.2020 - 18:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2777+ kez okundu.
 

TÖRENLE AVUKATLIĞA ADIM ATTILLAR

  Adana Barosu’nda staj dönemini başarıyla tamamlayan genç avukatlar Özge Temürlü, Zeynep Baykan, Emre Ün, Murat Yigit, Osman Erol, Semih Kadir Atlı ve Onur Sertaç Akıncı salgın hastalık koronavirüsten ötürü sosyal mesafe ve izolasyon kuralları gözetilerek Başkanlık odasında farklı günlerde art arda düzenlenen törenlerle ruhsatnamelerini aldılar.     Baro Başkanı Av. Veli Küçük tarafından törenle ruhsatnameleri takdim edildi. Genç meslektaşlarına emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını ve kendilerini kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi.     Genç meslektaşları da baroya ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.     Genç avukatlara cübbelerini Baro mensupları Av. Yusuf Akıncı, Av. Ali Akıncı,  Av. Caner Çelik, Av. Selçuk Esmen, Av. Demet Okur, Av. Mesut Kılıç, Av. Kamil Yiğit, Av. Dinçer İşisağlam, Av. Sima Kılıç ve Av. Ahmet Yılmaz Yüksel giydirdi.     Törenlerde Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Mert Kuşdemir, Av. Timur Ortatepe ve Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, aileler ve avukatlar hazır bulundu.   Törenler sosyal mesafeli fotoğraf çekimi ardından son buldu.

 

Adana Barosu’nda staj dönemini başarıyla tamamlayan genç avukatlar Özge Temürlü, Zeynep Baykan, Emre Ün, Murat Yigit, Osman Erol, Semih Kadir Atlı ve Onur Sertaç Akıncı salgın hastalık koronavirüsten ötürü sosyal mesafe ve izolasyon kuralları gözetilerek Başkanlık odasında farklı günlerde art arda düzenlenen törenlerle ruhsatnamelerini aldılar.

 

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük tarafından törenle ruhsatnameleri takdim edildi. Genç meslektaşlarına emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını ve kendilerini kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi.

 

 

Genç meslektaşları da baroya ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.

 

 

Genç avukatlara cübbelerini Baro mensupları Av. Yusuf Akıncı, Av. Ali Akıncı,  Av. Caner Çelik, Av. Selçuk Esmen, Av. Demet Okur, Av. Mesut Kılıç, Av. Kamil Yiğit, Av. Dinçer İşisağlam, Av. Sima Kılıç ve Av. Ahmet Yılmaz Yüksel giydirdi.

 

 

Törenlerde Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Mert Kuşdemir, Av. Timur Ortatepe ve Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, aileler ve avukatlar hazır bulundu.

 

Törenler sosyal mesafeli fotoğraf çekimi ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.