Toros ve Boğa’dan Karma Resim Sergisi

06.06.2017 - 11:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2496+ kez okundu.
 

Toros ve Boğa’dan Karma Resim Sergisi

Ressam Suzan Toros ve Zeynep Boğa’nın hazırladığı "Renklerin Dansı" isimli karma resim sergisi Adana Büyükşehir Belediyesi fuaye salonunda açıldı. Serginin Açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar birlikte yaptı.   ADANA-Adana Büyükşehir Belediyesi fuaye salonu önemli bir sergiye ev sahipliği yaptı. Fuaye salonunda Ressam Suzan Toros ve Zeynep Boğa’nın hazırladığı karma resim sergisi açıldı. Ressamlardan Suzan Toros aynı zamanda Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ulaş Toros’un annesi.  Açılış kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar birlikte kesti.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sanata ev sahipliği yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da sanata ve sanatçıya önem verdiklerini belirterek her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını söyledi. Açılışın yapılmasının ardından ressamlar Suzan Toros ve Zeynep Boğa davetlilere sergiyi gezdirdi. Sergi 10 Haziran Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.  

Ressam Suzan Toros ve Zeynep Boğa’nın hazırladığı "Renklerin Dansı" isimli karma resim sergisi Adana Büyükşehir Belediyesi fuaye salonunda açıldı. Serginin Açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar birlikte yaptı.

 

ADANA-Adana Büyükşehir Belediyesi fuaye salonu önemli bir sergiye ev sahipliği yaptı. Fuaye salonunda Ressam Suzan Toros ve Zeynep Boğa’nın hazırladığı karma resim sergisi açıldı. Ressamlardan Suzan Toros aynı zamanda Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ulaş Toros’un annesi.  Açılış kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar birlikte kesti.  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sanata ev sahipliği yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da sanata ve sanatçıya önem verdiklerini belirterek her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını söyledi. Açılışın yapılmasının ardından ressamlar Suzan Toros ve Zeynep Boğa davetlilere sergiyi gezdirdi. Sergi 10 Haziran Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.